-3.2 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Super roštilj Super radija u Gudovcu

Nove vijesti

U sklopu drugog sajma cvijeća i sadnog materijala, na sajamskom prostoru u Gudovcu, održano je i tradicionalno natjecanje u pripremanju specijaliteta s roštilja, popularno nazvano SAJAMSKA ROŠTILJADA. Nastupilo je 13 ekipa, a u vrlo jakoj konkurenciji, po ocjeni stručnog žirija, maksimalnih 40 bodova osvojila je ekipa vašeg i našeg SUPER RADIJA.

U ovoj priči je važno kazati da je svaka natjecateljska ekipa dobila kilogram vratine i dva kilograma mljevenog mesa te su one u vremenu od dva sata imale zadatak pripremiti što bolji i originalniji roštiljski menu. Ocjenjivalo se sve – od izgleda, okusa, pa do same dekoracije na tanjuru.

Kao što je najbolja u svom radijskom poslu, tako je ekipa SUPER RADIJA pokazala svoje kvalitete i ovom prilikom te je prema ocjeni žirija, kojeg je predvodio nadaleko poznati i popularni vrhunski majstor kulinarstva – Božidar Miodragović iza sebe ostavila svu ostalu konkurenciju.

Pobjednici su kućama ponijeli prigodne nagrade, a članovi SUPER RADIO ekipe se zahvaljuju organizatorima – Bjelovarskom sajmu na svemu te se već sada vesele idućoj godini kada će pokušati obraniti ovu laskavu titulu.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika