Bjelovarsko kulturno ljeto: Tjedan pun kulturnih događanja

Bjelovarsko kulturno ljeto donosi niz događanja koja će obogatiti kulturnu ponudu grada. Ovog tjedna program donosi nekoliko vrhunskih koncerata i filmskih projekcija, koji će zadovoljiti različite ukuse i interese građana.

Petak, 12. srpnja, bit će poseban dan za ljubitelje glazbe. Večer će započeti koncertom Češke obeci Bjelovar u Paviljonu, koji će početi u 19:00 sati. Češka obec Bjelovar predstavit će svoju bogatu glazbenu tradiciju, donoseći zvukove češke kulture u srce Bjelovara. Ovaj koncert je prilika da se doživi dio češke kulturne baštine kroz glazbu i pjesmu.

Nakon toga, u 21:00 sati, Boho Park će ugostiti legendarni bend Drugi Način. Ovaj kultni rock bend obećava večer ispunjenu poznatim hitovima koji su obilježili generacije.

Subota, 13. srpnja, donosi još jedan vrhunski glazbeni događaj. U 21:00 sati, u Boho Parku, nastupit će Tomislav Goluban. Ovaj poznati hrvatski blues glazbenik poznat je po svom virtuoznom sviranju usne harmonike i energičnim nastupima. Golubanov koncert obećava večer ispunjenu autentičnim blues zvukovima koji će zasigurno oduševiti publiku.

Nedjelja, 14. srpnja, donosi filmsku večer u Boho Parku s početkom u 21:00 sati. Dokumentarni film “Joan Baez: Ja sam glasna” pružit će gledateljima uvid u život i rad ove legendarne američke folk pjevačice i aktivistkinje. Film prikazuje Joan Baez ne samo kao glazbenicu, već i kao borca za ljudska prava.

Bjelovarsko kulturno ljeto nastavlja pružati raznovrstan i bogat program, promovirajući kulturnu raznolikost i zajedništvo. Organizatori pozivaju sve građane da sudjeluju u ovim događanjima i uživaju u ljetnim večerima ispunjenim glazbom i filmom.