Udruga vinogradara i vinara Čazma najavljuje stručni izlet u Baranju, točnije u općinu Kneževi Vinogradi, koji će se održati u subotu, 24. kolovoza 2024. godine. Polazak je planiran u jutarnjim satima, a svi sudionici će imati priliku posjetiti dvije renomirane vinarije te uživati u degustaciji vina i lokalnim delicijama.

Prva stanica izleta je Vinarija Gerstmajer, gdje će posjetitelji moći kušati razna vina uz prigodne zalogaje. Druga vinarija na rasporedu je Vinarija Kolar, gdje će uz degustaciju vina biti organiziran i ručak za sudionike.

Cijena izleta, uključujući prijevoz, iznosi 40 eura po osobi. Plaćanje je moguće izvršiti odmah u cijelosti ili u dvije rate. Prva rata treba biti uplaćena do 31. srpnja 2024. godine, a druga do 16. kolovoza 2024. godine. Uplate se mogu izvršiti osobno blagajniku ili na račun udruge.

Za sve dodatne informacije i uplate, zainteresirani se mogu obratiti blagajniku Milanu Kataleniću na broj telefona 098/865-312.

Ovaj izlet predstavlja odličnu priliku za sve ljubitelje vina da prošire svoje znanje, uživaju u vrhunskim vinima i dožive Baranju na poseban način. Udruga vinogradara i vinara Čazma poziva sve zainteresirane članove da se prijave i pridruže ovom edukativnom i ugodnom putovanju