U nedjelju je udruga mladih „Mladost za budućnost“ iz Zrinskog Topolovca po treći put organizirala „Čokoladni party“ kojim su obilježili Svjetski dan čokolade. Bajkovito okruženje i lijepo uređeno dvorište starog župnog dvora dali su dojam prave ljetne vrtne zabave.

Što su sve posjetitelji mogli kušati i doživjeti pojasnio nam je Ivan Čibarić, predsjednik udruge:

‒ Po treći put organiziramo obilježavanje Svjetskog dana čokolade i drago nam je što se okupilo ovoliko djece, mladih, ali i odraslih. Uredili smo ovaj središnji dio i postavili stolove na kojima se mogu kušati razne čokoladne delicije, kako one kupovne, tako i čokoladni kolači. Održan je tombola s prigodnim nagradama, a večer ćemo završiti projekcijom filma na otvorenom „Charlie i tvornica čokolade“.

Zadovoljstvo radom mladih nije krila ni Jasna Mikles Horvat, načelnica Općine Zrinski Topolovac:

‒ Lijepo je vidjeti mlade koji su vrijedni i doprinose društvenom životu naše općine. Drago mi je da je Zrinski Topolovac u zadnjih mjesec dana bio domaćin čak tri velika događanja, Babotučke vojne, izbora najuzornije seoske žene Bjelovarsko-bilogorske županije i danas ovog Čokoladnog partyja. Drago mi je vidjeti toliko djece i mladih jer to pokazuje da smo im pružili zanimljiv program i kako kvalitetno provesti ovo nedjeljno poslijepodne.

Podršku je došla dati i Ana Kelek, direktorica Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar:

‒ Stvarno sam sretna koliko su truda mladi uložili u današnje događanje. Ljudi prolaze, vide nešto se događa, zastanu i pogledaju što je ovdje. Mladi su dana pokazali kako je potrebna samo dobra ideja, malo truda i stvori se jedno lijepo događanje. Možda je ovo početak jedne lijepe i slatke priče u Zrinskom Topolovcu o kojoj će se iz godine u godinu još više čuti.

Uz projekciju filma i uživanje u čokoladnim delicijama završilo je nedjeljno druženje u Zrinskom Topolovcu. Sigurni smo kako će nam mladi iz ovog mjesta pripremiti još mnogo zanimljivih događanja. (sk)