Čazma će ovog ljeta biti domaćin dvama izvanrednim glazbenim događajima u sklopu proslave Dana grada. Na pozornici će se naći popularni pop-rock bend Pravila Igre i renomirani glazbenik Urban, što obećava nezaboravne večeri za sve ljubitelje dobre glazbe.

Pravila Igre otvaraju proslavu

Prvi će na pozornicu 19. srpnja stupiti bend Pravila Igre. Ovaj popularni pop-rock sastav osnovan 2014. godine brzo je osvojio srca publike svojim modernim zvukom i energičnim nastupima. Bend je poznat po hitovima kao što su “Zagrli me”, “Na tvojim rukama” i “Ljubav nije za nas”. Pravila Igre su poznata po svojoj karizmi na sceni i sposobnosti da stvore nevjerojatnu energiju među publikom. Njihovi koncerti redovito privlače velik broj obožavatelja koji uživaju u zaraznim melodijama i snažnoj interakciji s bendom. Proslava Dana grada Čazme bit će prava prilika da građani uživaju u ovom izvanrednom glazbenom spektaklu.

Urban donosi alternativni zvuk

Dan kasnije, 20. srpnja, pozornicu će preuzeti Damir Urban, poznatiji jednostavno kao Urban. Ovaj talentirani glazbenik i autor pjesama već desetljećima osvaja publiku svojim jedinstvenim glasom i introspektivnim tekstovima. Urban je svoju karijeru započeo kao član benda Laufer, a kasnije je ostvario zapaženu solo karijeru. Urbanova glazba kombinira rock, elektroniku i ambijentalne zvukove, stvarajući jedinstvenu glazbenu paletu koja često eksperimentira s različitim stilovima. Njegovi hitovi poput “Astronaut”, “Mjesto za mene” i “Nebo” postali su klasici hrvatske glazbene scene. Njegovi nastupi uživo su poznati po emotivnoj intenzivnosti i vizualnim elementima koji dodatno obogaćuju glazbeni doživljaj.

Nezaboravna proslava

Proslava Dana grada Čazme 2024. godine bit će upotpunjena glazbenim spektaklima koji će zadovoljiti različite glazbene ukuse. Pravila Igre i Urban donose svoje jedinstvene stilove na pozornicu, pružajući publici priliku da uživa u vrhunskom glazbenom iskustvu. Ovaj događaj zasigurno će ostati u sjećanju svih prisutnih kao nezaboravna proslava Dana grada i glazbe.