Općina Šandrovac u suradnji s udrugom Kremen organizira tradicionalnu Gulašijadu, koja će se održati 15. lipnja 2024. godine na nogometnom igralištu u Šandrovcu. Ova popularna manifestacija okuplja ljubitelje kuhanja i dobrog društva iz cijele regije, nudeći im priliku da se natječu u pripremi najboljeg vinskog gulaša.

Prijave ekipa počinju u 9:00 sati, dok će natjecatelji započeti s kuhanjem u 10:00 sati. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se prijave što prije kako bi osigurali svoje mjesto na ovom kulinarskom događaju. Prijave se primaju na brojeve telefona: 091/767-8984 (Slađan) i 091/593-4749 (Mladen).

Gulašijadu podupiru Bjelovarsko-bilogorska županija i Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije, što dodatno doprinosi značaju i uspjehu ovog događaja.

“Ova manifestacija ne samo da promiče kulinarsku tradiciju našeg kraja, već i jača zajedništvo među sudionicima i posjetiteljima. Pozivamo sve ljubitelje dobre hrane i zabave da nam se pridruže,” ističu iz organizacije.

Uz natjecanje u kuhanju, posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnim aktivnostima i delicijama, te se družiti u ugodnom ambijentu nogometnog igrališta u Šandrovcu.

Ne propustite priliku sudjelovati u Gulašijadi i doživjeti jedinstvenu atmosferu koju donosi ovo natjecanje. Vidimo se 15. lipnja u Šandrovcu!

4o