Ukupno 91 izlagač prijavio se za sudjelovanje, što predstavlja najveći broj do sada. Sve ugostiteljske lokacije su popunjene, a prijavilo se osam ugostitelja koji će svojim ponudama obogatiti manifestaciju.

Na Terezijani će posjetitelji moći uživati u širokoj ponudi tradicijskih proizvoda i domaćih delicija. Za najmlađe će biti organizirana zabava, čime će se osigurati da svi uzrasti mogu uživati u ovom događaju.

Na Terezijani će po prvi puta sudjelovati i popularan Burger festival, kojeg predvode renomirani chefovi Mate Janković i Ivan Pažanin. Ovo je prilika za sve ljubitelje burgera da uživaju u vrhunskim gurmanskim delicijama.

Podsjećamo, Grad Bjelovar je ove godine smanjio cijene zakupa za sve izlagače, a bjelovarskim ugostiteljima koji posluju na korzu omogućio je besplatno širenje terasa za vrijeme trajanja Terezijane.

Na ovaj način, Grad Bjelovar i suorganizatori Terezijane, CUK i TZBB, učinili su sve kako bi cijene bile pristupačne građanima, omogućujući im da dođu i uživaju u manifestaciji. Iako na konačne cijene ne mogu direktno utjecati, jer ih određuju izlagači i vlasnici objekata, no iz organizacije su uvjereni da razloga za povećanje cijena nema.