Nakon što su otkrivena neka od iznenađenja i izvođači, vrijeme je za najavu koncerta regionalne zvijezde kojim će biti zatvorena 28. Terezijana – koncert Jelene Rozge.

Nakon što je Jelena Rozga oborila sve rekorde na svojoj turneji “Minut srca mog” i napunila najveće dvorane u regiji, imamo je priliku poslušati u nedjelju, 16. lipnja, s početkom u 22 sata u Bjelovaru.

Očekuje se da će njezin nastup privući veliki broj posjetitelja iz cijele središnje Hrvatske, pa se u Bjelovaru očekuje atmosferu koja će biti nezaboravna i prepuna pozitivne energije, uz spoj vrhunske glazbe i jedinstvenog festivalskog duha. Na nezaboravnom koncertu pod zvijezdama Jelena Rozga će izvesti svoje najveće hitove poput ‘Nirvana’, ‘Bižuterija’, ‘Tko me zove’, ‘Opijum’, ‘Suze biserne’, ‘Dani su bez broja’, ‘Cirkus’, ‘Moje proljeće’, ‘Razmažena’ i mnoge druge koje su obilježile njezinu karijeru. Rozgin energičan scenski nastup i besprijekoran glas jamče nezaboravan glazbeni spektakl. Popularna Splićanka Jelena Rozga zauzela je tron najtraženijih i najpopularnijih pjevačica u cijeloj regiji, a njeni koncerti su pravi koncertni spektakli kakve smo navikli viđati samo od svjetskih zvijezda. Njena nevjerojatna glazbena karijera i karizmatična pojava osigurali su joj vjernu publiku diljem svijeta.