U subotu 4. svibnja Bjelovarski sajam organizira 3. Sajam cvijeća i sadnog materijala te 2. Sajam antikviteta, starina i kolekcionarstva na Sajamskom prostoru Gudovac. Na sajmu će predstaviti svoju ponudu izlagači iz 6 županija

– Mi smo krenuli prošle godine u jesen sa Sajmom antikviteta. Naravno, u planu nam je opet u jesen ponoviti onakav sajam. To je bio sajam antikviteta koji je trajao dva  i sajam OPG-ova. S obzirom da smo do imali Sajam cvijeća već nekoliko godina odlučili smo na jedan dio hale broj 8 sakupiti antikvitete. Hala će biti puna, izlagača antikviteta će biti nešto manje nego što je na jesen, ali zašto ne bi upotpunili naš program pošto ljudi žele doći tako da, bit će sigurno i jako puno zanimljivih stvari opet na našem sajmu. Jako puno cvijeća, sadnica, antikviteta i bit će i izložba malih životinja. Imat ćemo tradicionalnu roštiljadu na kojoj će biti dvadesetak ekipa, najavio je direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj.

Spomenimo da je parkiranje besplatno, a ulaznice se ne naplaćuju. Posjetitelji će moći  parkirati u samom krugu sajma, tako da kad nešto kupe, mogu odmah staviti u svoj automobil. Bit će i ugostiteljske ponude tako da će se svi koji dođu moći i zadržati. Sajam će se odvijati u paviljonu 2 i 8, a velik dio izložbe, posebice cvijeća održat će se i na vanjskom prostoru. Sajam će biti otvoren za posjetitelje u subotu 4. svibnja od 9 do 16 sati.