Sve je spremno za drugo izdanje BOK Alfa Jukeboxa, velikog koncerta kojim se otvaraju 21. Bjelovarski odjeci kazališta, odnosno popularni BOK Fest.
Glazbenim spektaklom koji će se održati u petak, 27. travnja, od 21 sat na bjelovarskom paviljonu, i ove godine ravna glazbeni maestro Ante Gelo koji je oko sebe okupio glazbene i glumačke zvijezde. Tako će pred Bjelovarčanima ovoga puta nastupiti velika zvijezda 90-ih Tatiana Cameron Tajči, potom Bruna Oberan, Iva Ajduković te domaće snage Davor Lovrić, Mario Mikor, Sven Pocrnić i Dijana Čerčić Škreblin. Zapjevat će i uspješni mladi glazbenik Jure Brkljača, koji nam je otkrio kako se veseli još jednom nastupu u Bjelovaru.

– Moram priznati da se nisam morao pretjerano pripremati za koncert jer pjevam hitove iz osamdesetih koje svi jako dobro znamo, pa tako i ja, iako sam rođen tek 1994. godine. Glazbom se bavim od svoje sedme godine, a i otac i brat su mi glazbenici tako da sam slušao tu glazbu cijeli život – kaže Jure.
Priznaje kako je upravo domaća glazba osamdesetih i devedesetih godina uvelike utjecala na njega. Ja sam malo staromodan, imam staru dušu. Drago mi je što će na koncertu u Bjelovaru biti Ante Gelo s kojim sam surađivao više puta i koji je vrhunski glazbenik i čovjek. On obožava glazbu i može svirati od jutra do sutra, tako da uopće ne sumnjam da će atmosfera na koncertu biti sjajna – ističe Jure.
Uz Juru i ostale glazbenike, mikrofona će se u Bjelovaru uhvatiti i glumačke zvijezde Mila Elegović, Jelena Perčin, Lana Barić, Erna Rudnički, Ana Uršula Najev, Enis Bešlagić, Vedran Mlikota, Filip Šovagović i domaćin Goran Navojec.