U četvrtak, 28. ožujka, stanovnici Grubišnog Polja i okolice, kao i njihovi gosti imat će priliku zaroniti u svijet ukusnih delicija, umjetničkih rukotvorina i tradicionalne uskršnje zabave na Gastro sajmu i Sajmu rukotvorina. Od 17:00 sati, posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda, izložba ručno izrađenih predmeta te uzbudljiva Potraga za Pisanicama pod budnim okom Uskršnjeg Zeca.

Najmlađi će biti oduševljeni prilikom susreta s Uskršnjim zecom, koji će ih voditi kroz zabavnu potragu za pisanicama, dok će ostali posjetitelji moći uživati u specijalitetima gastro ponude. U 18:00 sati, svi zainteresirani moći će uživati u kazališnoj predstavi “Gospođica Neću”, koju izvodi renomirana Kazališna scena Gorica.

Subota, 30. ožujka, donosi nova uzbuđenja u Velikom Grđevcu (Lovrakov Centar). Od 15:00 sati, posjetitelji će moći sudjelovati u još jednoj potrazi za pisanicama te uživati u raznolikoj gastro ponudi koju će pripremati Bistro Stari Mlin. Pržene papaline, hamburgeri i hot-dogovi bit će samo nekE od delicija koje će biti dostupne za posjetitelje.

U 16:00 sati, dolazi vrhunac događanja s dolaskom Moto Zečeva, koji će razveseliti prisutne dijeljenjem slatkih iznenađenja, fotografiranjem i opuštenim druženjem.

Stoga, rezervirajte svoj vikend za ove nezaboravne događaje u Grubišnom Polju i Velikom Grđevcu te se pridružite u proslavi najradosnijeg blagdana u godini!