Trener Vaclavek sazvao pripreme garešničkog NK Garić

NK Garić iz Garešnice idući tjedan počet će s pripremama za proljetni dio prvenstva 4. HNL BJ-KC-VT, a trener Dragan Vaclavek prvu prozivku zakazao je za 29. siječnja. Pripreme će trajati šest tjedana, a u planu su četiri aktivnosti tjedno. Cilj je dobro se pripremiti za nastavak sezone koju započinju 9. ožujka na domaćem terenu u Garešnici utakmicom protiv Sloge iz Zdenaca.

– Nisam zadovoljan osmim mjestom u jesenskom dijelu prvenstva. Mislim da ova ekipa može i zaslužuje više. Igrali smo dobro u gostima, ali smo prosipali bodove na domaćem terenu. Plan nam je dobro se pripremiti za proljeće i boriti se za mjesto među šest najboljih ekipa u ligi. Ekipa je ostala na okupu, za sada nemamo odlazaka niti prinova – rekao nam je trener NK Garić Dragan Vaclavek.

U okviru priprema Garić će odigrati šest prijateljskih utakmica, uglavnom u gostima. Prva je na rasporedu već 3. veljače kada gostuju u Čazmi, u Daruvaru igraju 10. veljače, u Zagrebu protiv NK Zagreb 14. veljače, u Predavcu protiv Dinama 18. veljače, zatim u Garešnici 24. veljače igraju memorijalnu utakmicu protiv NK Dinamo iz Minhena, a generalku pred početak prvenstva u Virovitici 2. ožujka.

Izvor: 043 Bjelovarsko-bilogorski vjesnik