Nakon dočeka Nove godine, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić i gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak posjetili su žurne službe Zavoda za hitnu medicinu BBŽ, Policijske uprave Bjelovarsko-bilogorske te Vatrogasne zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji zabilježena je najmirnija novogodišnja noć u posljednjih nekoliko godina. Tijekom proslave Nove godine nije zabilježen niti jedan incident koji bi ugrozio javni red i mir.

U Zavodu za hitnu medicinu BBŽ-a istaknuto je da je novogodišnja noć protekla također mirno, s najvećim brojem intervencija vezanih uz konzumiranje alkohola.

Davor Đalog, zapovjednik Javne vatrogasne postaje Bjelovar, izjavio je kako je novogodišnja večer i noć protekla bez ikakvih problema na području Grada Bjelovara. Posljednja intervencija vatrogasaca odnosila se na osiguravanje novogodišnjeg vatrometa.

Glavni vatrogasni zapovjednik Bjelovarsko-bilogorske županije Josip Heger otkrio je da je i u ostatku županije noć protekla mirno te da su vatrogasci imali nekoliko tehničkih intervencija.