Poznata je činjenica da među Bjelovarčankama i Bjelovarčanima ima mnogo sportaša, rekreativaca, ali prije svega, velikih ljudi s još većim srcem! Stoga vas ovim putem pozivamo na još jedno iskazivanje istoga. Pomognimo Daruvarčaninu Enizu Jašareviću u njegovu nastojanju povratka na trkačke staze.

Prije svega, Eniz je divan otac, suprug, ali i vrsni sportaš, ultramaratonac te humanitarac. Trčao je za druge, a sada mu je, nakon niza moždanih udara, potrebna pomoć kako bi prikupio novac za robotske terapije koje će mu pomoći da ponovo nauči hodati i govoriti. U znak podrške, organizirana je velika virtualna utrka, i to u periodu od 21.12.2023. do 6.1.2024. godine. Naglasak je da će sav novac od uplate startnina biti donacija za terapiju.

Nadalje, ova je utrka posebna po mnogočemu. Preciznije rečeno – pobjednika nema jer će pobjednici biti svi oni koji ostvare zajednički cilj – prikupiti potrebna sredstva. Sudionici mogu hodati ili trčati, i to kada god te gdje god žele. Ono što je jedino važno jest da to naprave unutar navedenih datuma, a najprije se moraju prijaviti putem linka za prijavu. Iznos donacije/startnine jest simboličnih 10 eura.

Uplatom iznosa se nudi motivacijski startni broj, ispunjena srca i posebna zahvalnica. Dakle, njome se pohvalite prijateljima te se međusobno „lovite“. Ipak, kažimo kako će troje najsretnijih – oni koji najbrže istrče ili prehodaju ovu priču dobiti još značajniju nagradu. U ovo blagdansko vrijeme nas zaokuplja puno stvari, ali svi znamo da ovakve male čine velika čuda!

Stoga, dijelite kako god te kome god možete, pozovite: prijatelje, mame, tate, bake, djedove i kumove. Odvojite mrvicu svoga vremena i napravite u svojim trbusima, netom prije blagdanskih dana mjesta za pokoju sarmu ili kolač više.

Svi detalji na: https://fb.me/e/Zixn2WGk Prijave na utrka.com: https://www.utrka.com/utrke/sportskosrcezaeniza/2023/prijava/pojedinacno/

Ukoliko imate dodatnih pitanja javite se na mail adresu: trci.sa.srcem@gmail.com – Sara Fiala i Mario Lovrić