Advent u Čazmi i ove godine donosi niz zabavnih događanja, a jedna od glavnih atrakcija bit će otvorenje klizališta. Svečanost će se održati danas u 17:00 sati na gradskom trgu u centru Čazme. Na otvorenju će nastupiti Mali čazmanski slavuji i učenici Osnovne škole Čazma, dok će bor, simbol blagdanskog duha, okititi djeca i gradonačelnik. Dojave su stigle da bi se i Sveti Nikola mogao pojaviti na gradskom trgu kako bi obradovao najmlađe posjetitelje.

Klizalište, smješteno na tradicionalnoj lokaciji na gradskom trgu, prostirat će se na površini od 275 četvornih metara. Ove godine će doživljaj klizanja dobiti dodatnu čar zahvaljujući ukrasnoj jelki postavljenoj unutar samog klizališta.

Sezona klizanja trajat će do 7. siječnja 2024. godine. Radno vrijeme klizališta bit će od nedjelje do četvrtka od 10:00 do 21:00 sat, dok će petkom i subotom biti otvoreno od 10:00 do 22:00 sata. Klizalište će biti otvoreno svakodnevno, osim na Božić i Novu godinu.

Ulaznice za klizanje iznosit će 2 eura po osobi, dok će najam klizaljki koštati 1 euro. No, posebna pogodnost će biti dostupna na dan otvaranja, kada će klizanje biti besplatno za sve posjetitelje. Za dobru zabavu nakon nastupa najmlađih pobrinut će se Gentlemen’s club. Advent u Čazmi obećava bogat program i uživanje u blagdanskom duhu tijekom cijele sezone klizanja.