12.6 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

Dobitnike priznanja „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“ primio župan Marko Marušić

Nove vijesti

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo”, 30. studenoga 2023. godine dodijelila je povelje i posebna priznanja u sklopu nacionalne nagrade „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“.

Natječaj se održava jedanaestu godinu zaredom, a ove godine ukupno je pristiglo čak 197 prijava iz 20 županija, te osam iz BIH i jedna iz republike Srbije. Među nagrađenima su i dobitnici tri brončane povelje iz Bjelovarsko-bilogorske županije.

Udruga Lovari – Romska Kuća osvojila je povelju u kategoriji tradicijska (ruralna) gastronomija, u kategoriji „Craft Turizam“ povelju je osvojio OPG – Kovačević Mijo – 3MK destilerija iz Zrinskog Topolovca dok je u kategoriji „Aktivni turistički sadržaji u ruralnom prostoru“ nagradu osvojila JU razvojna agencija Čazma.

Dobitnike iz naše županije primio je župan Marko Marušić sa suradnicima te im tom prilikom uputio čestitke za ove nagrade, ali i zahvalu na svemu što na rade jer time doprinose unapređenju turističke ponude Bjelovarsko-bilogorske županije.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika