Ovogodišnji sajam cvijeća u znaku jabuke osim cvijeća nudi bogatu ponudu ostalih izlagača kao i brojne radionice ,igraonice i svirku uživo. Svi ste dobro došli poručuju organizatori!

17.po redu daruvarski Cvjetni sajam trebao bi prema najavi organizatora biti sadržajno najbogatiji sajam do sada. Sajam zajednički organiziraju Grad Daruvar, TZ Daruvar-Papuk i Daruvarske toplice.

U ime organizatora ispred  TZ Daruvar –Papuk ,ravnateljica Ivana Plažanin Vuković i više je nego zadovoljna odazivom izlagača koji se kako kaže svake godine sami sve više javljaju:

  • Prema broju izlagača ovo će biti najveći sajam do sada. Primjerice,na proljetnom sajmu imali smo 40.tak štandova. Ovoga puta imamo 56 izlagača i sudionika sajma od toga 44 na štandovima s rukotvorinama,proizvodima i 11 cvjećara. Najviše nas veseli kada nas nazove novi izlagač koji kaže kako je čuo od svoga kolege da se ovdje dobro radi…Osim izlagača,pridružile su nam se i  razne udruge i ustanove koje će ovom prilikom održati svoje već poznate akcije. Tako će nam se i ove godine pridružiti Liga protiv raka, Crveni križ. Udruga mladih Nada organizirala je amatersko slikanje, plesnu radionicu i igraonicu,a dolazi nam i Dino Purić koji će održati akustični koncert u parku. S obzirom da je dan prije Svjetski dan jabuka, naš će sajam u subotu biti baš u tom znaku, pripremili smo jabuke i za naše posjetitelje.

Ispred Grada Daruvara kao organizatora Tea Mik poziva sve da posjete 17.Daruvarski cvjetni sajam  koji će se kao i proteklih nekoliko godina održati u Julijevom parku Daruvarskih toplica:

  • Kao i prošle godine organizirali smo akciju „Za ljepši Daruvar“ na temu odvajanja otpada kada ćemo podijeliti posjetiteljima brošure.

Za ovu priliku Daruvarske toplice u hotelu Terasa pripremaju posebnu ponudu-jesenski meni.

Iako pomalo u strahu od lošeg vremena i kiše, organizatori se nadaju da će ih vrijeme ipak poslužiti i da će se sajam održati.

Daruvarski cvjetni sajam održat će se u subotu 21.10,u Julijevom parku  od 09-15sati.