DOĐITE I PODRŽITE IH! Modna revija s porukom nade i pozitive

Foto/Renata Sedlar Poljak, Videomix

Udruga žena liječenih od raka dojke Sveta Margareta Dubrava organizira modnu reviju. Kako nam je rekla predsjednica udruge Mira Turk cilj ovog događaja je slaviti život i poticati na brigu o svom zdravlju.

Reviju će nositi žene koje su se suočile s bolešću, članice Udruge Sveta Margareta, zajedno s prijateljicama iz Čakovca, Ludbrega i Križevaca. Osim toga, nastupit će i Zbor laringektomiranih osoba spremnih da svojim pjesmama obogate ovaj događaj.

– Ova revija nije samo o modi, već ima dublje značenje. Naš cilj je potaknuti svakog pojedinca da shvati kako se unatoč bolesti može uživati u životu. Želimo pokazati da ljepota dolazi iznutra i da će sve biti dobro ako se na vrijeme potraži pomoć, rekla nam je Mira Turk predsjednica Udruge.

Revija će se održati ove nedjelje 22. listopada u Sportskoj dvorani Osnovne škole Dubrava u 14 sati.

– Mi nemamo potrebu za glamurom i reflektorima, jer mi smo skromni ljudi. Imamo sebe. Naša snaga dolazi iz zajednice, iz podrške koju pružamo jedni drugima, podrške Osnovne škole Dubrava i naše Općine, koja nam daje vjetar u leđa, istaknula je Turk.

Ove godine na reviji će se nositi modeli modne dizajnerice Natalije Smogor iz Vrbovca.

– Bez obzira na godine i izazove s kojima se suočavamo, želimo biti ravnopravne ženama iz većih gradova, kojima je sve pristupačnije nego nama, zaključila je Turk.

Pozivamo vas da svojim dolaskom podržite ove hrabre žene u njihovoj misiji da inspiriraju druge svojim primjerima i pokažu da je život uvijek vrijedan življenja, bez obzira na prepreke koje nam postavlja.