Adventure Bjelovar organizira posebnu humanitarnu akciju usmjerenu prema pomoći malenom Noi Matinu iz Daruvarskog Brestovca. Noa treba financijsku podršku za svoje liječenje.

Žarko Miljanić, predstavnik Adventure Bjelovar, pozvao je sve da se pridruže ovoj hvalevrijednoj inicijativi. Postoji nekoliko načina kako možete sudjelovati i pružiti svoj doprinos. Jedan od načina je posjetiti Dane otvorenih vrata koje će organizirati Adventure Bjelovar u Narti. Ondje ćete moći uživati u raznolikom programu i aktivnostima, a istovremeno podržati Nou Matina i njegovu obitelj.

Ako ne možete prisustvovati događanju, uvijek postoji opcija da izravno podržite ovu humanitarnu akciju putem uplate na bankovni račun. Bankovni račun za uplate je: HR0524020063104392109, na ime NOA MATINA. Za međunarodne uplate, koristite BIC broj ESBCHR22.

Dani otvorenih vrata Adventure Bjelovar bit će ispunjeni raznolikim aktivnostima za sve uzraste. Program započinje u 10 sati okupljanjem u Narti i pečenjem kobasica uz druženje pored otvorene vatre, što će trajati do 12 sati. U 12 sati, kreće pješačkom rutom koja će trajati do 14 sati. Poslije toga, u 14 sati, posjetitelji će moći uživati u fritulama s čokoladom, kuhanim vinom i drugim ukusnim poslasticama.

Adventure Bjelovar također nudi mogućnost quad safari vožnji, koje će trajati 1 sat i koštati 60€ za 1 quad (za jednu ili dvije osobe). Također će biti organizirane vožnje u prikolici za prijevoz djece i mladeži po cijeni od 5€ po osobi. Za sve posjetitelje koji se žele napuniti energijom, pripremljen je obrok koji uključuje kobasice s pecivom i umacima, te fritule po cijeni od 6€. Organizatori će podijeliti 20 kupona za ovu ponudu, koje možete pronaći u trgovini Alba na adresi Frankopanska 13a.

Tijekom Dana otvorenih vrata Adventure Bjelovar, očekuju vas raznovrsne aktivnosti. Možete se pridružiti šetnji u prirodi (koja traje 2 sata) i uživati u prekrasnim stazama kroz šume i livade. Također, bit će organiziran doček biciklista iz Bjelovara uz besplatno kuhano vino za bicikliste, a prijavom na licu mjesta možete sudjelovati u timskim igrama na igralištu. Također će biti dostupno igralište za sportske aktivnosti kao što su badminton, odbojka i nogomet. Ako volite prirodu, možete istražiti pješačke staze kroz šumu, livade i poljske puteve.

Adventure Bjelovar poziva sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji i zajedno pruže podršku Noi. Ova akcija nije samo prilika za uživanje u raznim aktivnostima, već i prilika da zajedno činimo dobro.

Pokažimo koliko zajedništvo i dobrotvornost mogu napraviti razliku u životu onih koji trebaju našu podršku. Adventure Bjelovar stoji zajedno s Noom Matinom, a vaš doprinos može napraviti ogromnu razliku u njegovoj budućnosti.