Šetnja do Petrovog vrha veliki je izazov za sportaše amatere, međutim ovoga puta ona bi mogla biti poučna, zabavna ,a u korist zdravlja.

Daruvarska Udruga mladih Nada organizirala je šetnju do Petrovog vrha od koje nitko ne mora strahovati, jer na čelu kolone bit će iskusni planinar, bivši profesor Josip Prević koji će točno odrediti mogućnosti  šetača a s tim u vezi i odabrati put do Petrovog vrha.

Ovaj izlet-Šetnja u prirodi, organiziran je kroz projekt „Kako reći ne“ koji za cilj ima  osnaživanje udruga mladih u svrhu podizanja kvalitete života te većeg socijalnog uključivanja u zajednicu. Međutim, kada je kvaliteta života u pitanju ova Udruga ne isključuje niti starije generacije.

-Nama će biti drago da se bez obzira na godine ovoj šetnji pridruže svi koji to žele. Istina možda je to malo veći izazov, ali uopće ne sumnjam da prof.Prević  svojim znanjem i iskustvom neće i ovu šetnju od nekoliko kilometara učiniti poučnom i zabavnom.-rekao je Filip Medak predsjednik Udruge mladih Nada  

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti najkasnije do subote, dok je polazak zakazan u nedjelju 08.listopada ispred zgrade Gradske uprave u 9 sati.

Više pročitajte u novom izdanju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika.