-3.4 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023
spot_img

Djeca Dječjeg vrtića Ivančica oduševljena posjetom policijskih službenika

Nove vijesti

Tijekom Dana otvorenih vrata koje je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska organizirala u sklopu obilježavanja tjedna Dan policije, policijski službenici iz Policijske postaje Čazma su posjetili Dječji vrtić Ivančica u Ivanskoj kako bi se približili najmlađima. Ovom prigodom, policijski službenici su na pristupačan način komunicirali s djecom o svojem policijskom zanimanju, objašnjavajući im ulogu policije u našem društvu.

Takav prijateljski pristup omogućuje stvaranje trajnih partnerskih odnosa s djecom već od najranije dobi.

Foto/PU bjelovarsko-bilogorska

Djeca su izrazila veliku znatiželju prema opremi koju policija koristi u svakodnevnom radu, ali najveće oduševljenje izazvalo je policijsko vozilo koje su im imali priliku bolje upoznati. U znak zahvalnosti za posjet, mališani su izrecitirali pjesmu, a dar policijskim službenicima bio je prekrasan plakat koji će krasiti zidove Policijske postaje Čazma.

Policijska službenica Julijana istaknula je da je najvredniji dar bio osmjesi djece i njihovo oduševljenje. To je potvrda da se njihov trud i posvećenost prepoznaju te da uspješno obavljaju svoj posao čuvanja zajednice.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika