Grupa Pavel ipak dolazi u Daruvar u sklopu Ljeta u dvorcu, kulturne manifestacije koja drugu godinu zaredom organizira zanimljive događaje i radionice . S obzirom da su događanja organizirana na otvorenom prostoru ispred daruvarskog dvorca, ovoga ljeta zbog vremenskih neprilika neki su se događaji morali u potpunosti odgoditi dok su neki prolongirani. Među njima je i koncert grupe Pavel koji je prvotno bio zakazan za 4.kolovoza. Tada je zbog kiše,koncert odgođen i dogovoren je novi termin- 23 .rujna .   No,i ovoga puta vremenska prognoza najavljuje kišu, pa je koncert prebačen sa subote na petak 22.09.

-Imali smo sreće i nakon puno telefonskih poziva,ipak smo uspjeli dogovoriti koncert i prebaciti ga na petak. Bit će ovo ipak uspješan kraj „Ljeta u dvorcu“,a koncertom ćemo ujedno najaviti i službeni početak jeseni u našem Zavičajnom muzeju koji je također pun događanja. Kao i ostali događaji i ovaj koncert će se održati u našem već poznatom boho dnevnom boravku ispred dvorca- rekla je v.d.ravnateljica Zavičajnog muzeja Marija Ivandekić i dodala kako je jako sretna jer grupa Pavel dolazi po prvi puta u Daruvar.

Aljoša Šerić i njegova supruga ,odlična Antonija Matković zajedno s ostatkom benda Pavel zabavit će sve prisutne od 21 sat.  

Više u novom broju 043 Bjelovarsko-bilogorskog vjesnika.