Puno medijske prašine podignuo je slučaj načelnika Općine Severin Žarka Žgele kojeg je vlasnica jednog severinskog kafića optužila za napad. U ovom članku nećemo ponavljati sve ono što se događalo, sve možete pročitati OVDJE, već ćemo se malo više osvrnuti na snimku. Brojne snimke incidenta kruže medijskim prostorom i koliko smo primjetili samo jedna je prikazana kronološkim redom. Većina snimaka dostupnih na internetu počinje od 23:14:16 kada se Žgela ustao i iznerviran napao vlasnicu kafića.

Načelnik Žgela nam je rekao u razgovoru koji smo objavili da je vlasnica kafića njega prva napala i gurnula nakon čega je on pao, što možete i vidjeti na početku snimke, vrijeme 23:13:53, nakon čega slijedi Žgelina reakcija. Kako nam je sam rekao: “Kada sam ustao, otišao sam van kotrole!“. Neslužbeno doznajemo da ga je vlasnica kafića odgurnula jer ga je razdvajala iz sukoba s drugom osobom.

Uskoro ćemo objaviti službeno priopćenje policije o ovom događaju jer kako je upravo javio HRT, tri osobe iz ovog incidenta su uhićene, među njima i načelnik Žgela.