Po treći put put u Hrvatskoj, od 27. ožujka do 12. svibnja 2023., održalo se najveće online natjecanje u znanju za učenike razredne nastave “Izzi Kvizzi” u kojemu je sudjelovalo preko 9.000 učenika i razreda diljem Hrvatske.

Izzi Kvizzi prvaci u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji za 2023. godinu su 1.B razred IV. osnovne škole Bjelovar (prvaci u kategoriji prvih razreda) i 1.A razred IV. osnovne škole Bjelovar (treći u kategoriji prvih razreda).

Finale IZZI Kvizzija održalo se od 8. do 12. svibnja, a u njemu su sudjelovali svi razredi iz pretkvalifikacijskog razdoblja, od 1. do 4. razreda. Svaki razred u finalu predstavljao je tim od troje učenika, a pobijedio je onaj tim koji je ponudio najviše točnih odgovora u najkraćem vremenu.

 „Svim učenicima i učiteljima koji su sudjelovali u Izzi kviziju, želimo puno sreće u daljnjem obrazovanju. Pokazali su pravi timski duh i želju za učenjem. Treću godinu za redom ostvarili smo cilj IZZI Kvizzija – pokazati najmlađim učenicima da znanje može biti zabavno i da je znanje doista najvrjednija valuta koju im, što god da se događalo u budućnosti, nitko ne može uzeti.“ – poručili su iz Profil Kletta.

Najveće online natjecanje u znanju održava se na hrvatskoj digitalnoj platformi “IZZI” koju je izdavač Profil Klett besplatno otvorio svim zainteresiranim učiteljima i učenicima u Hrvatskoj u sklopu natjecanja Izzi Kvizzi. Više informacija o natjecanju i nagradama pronađite na https://izzi-kvizzi.hr/