U četvrtak, 30. ožujka 2023., uz bogat i raznovrstan zabavno-glazbeni program Supernova Grupa otvara svoj 16. centar u Hrvatskoj. Trgovački centar Supernova Križevci smjestio se u Ulici Kralja Tomislava 56/A, na samom ulazu u grad i tek nekoliko minuta vožnje od centra, a za kupce i posjetitelje će na jednom mjestu nuditi trgovine poznatih modnih brendova, kozmetiku, robu široke potrošnje i prehrambenih artikala. Svoje radno mjesto u novom centru pronaći će gotovo 100 djelatnika.

Nova, atraktivna destinacija za shopping i zabavu cijele obitelji prostire se na čak 7.044 četvornih metara gdje će u četvrtak svoja vrata premijerno otvoriti trgovine – NKD, Deichmann, Konzum, New Yorker, Sinsay, House i Cropp, a ubrzo nakon otvorenja i poznati modni brend Takko. Drogerijski lanac dm će otvoriti svoju drugu poslovnicu u Križevcima, a za posjetitelje centra izgrađenog na ukupnoj površini od 19.038 četvornih metara bit će osigurano čak 190 vanjskih parkirnih mjesta i zelena šetnica.

Za sve posjetitelje Supernova na sam dan otvorenja, ali i cijeli vikend, priprema brojna iznenađenja, promotivne akcije te poseban sadržaj za najmlađe, dok će se za glazbeni program pobrinuti poznati tamburaški sastav Zlatni vez.

Radno vrijeme trgovačkog centra Supernova Križevci bit će od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati.

Supernova grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. Novom investicijom u trgovački centar Supernova Križevci grupacija proširuje svoj brend na još jedan novi grad, ukupno deseti u Hrvatskoj. Osim trgovačkim centrom u Križevcima, Supernova u Hrvatskoj upravlja centrimaSupernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.