-3.2 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Kadete MNK Bjelovar uskoro očekuje Jedinstvena hrvatska liga

Nove vijesti

REGIONALNA MALONOGOMETNA KADETSKA LIGA; 8. KOLO:
MNK GORICA – MNK BJELOVAR 0:11

Novi veliki uspjeh MNK Bjelovar. Ovoga puta je za njega zaslužna bjelovarska malonogometna mladost, odnosno kadeti MNK Bjelovar. Naime, oni su minuloga vikenda, na gostovanju u Velikoj Gorici protiv istoimenog domaćina, u sklopu osmog, pretposljednjeg ovosezonskog kola regionalne lige, lige u kojoj se natječu momčadi iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske uvjerljivo slavili rezultatom 0:11. Izabranici trenera Željka Ostrmana su na taj način izborili jedno od prva tri mjesta ovoga malonogometnoga društva što je sasvim dovoljno za nastup u predstojećoj Jedinstvenoj hrvatskoj malonogometnoj ligi. U njoj će participirati 10 najboljih hrvatskih malonogometnih klubova ovoga uzrasta, a cijela ta priča će započeti 25. veljače.

Treba kazati kako će se igrati jednokružnim bod sistemom uz naznaku kako će ova izuzetno nadarena bjelovarska družina idućeg vikenda gostovati u Rijeci gdje će odmjeriti snage s tamošnjim vršnjacima. Dakle, svoju će neosporno veliku kvalitetu pokušati dokazati još jednim punim plijenom među ovim momcima, dok će potom bodriti svoje seniorske kolege koje će na Kvarneru odigrati dvoboj 10. kola Druge hrvatske malonogometne lige Zapad. Do ovog super uvjerljivog i jako važnog slavlja kadeti MNK Bjelovar su stigli na krilima šesterostrukog strijelca Matea Pešića, Ivana Posavca koji je suparničku mrežu zatresao u tri navrata te Jana Vinkovića i Norika Gjinija. Posljednje navedeni dvojac je postigao po jedan pogodak.

Zaključno, sada možemo samo čestitati treneru Ostrmanu i njegovim majstorima na ovom dostignuću te vam prenijeti razmišljanja bjelovarskog malonogometnog stratega.

-Obzirom na naše uvjete rada i treniranja ovo je ogroman uspjeh. Ova generacija je izrazito nadarena pa u Jedinstvenu ligu ne idemo samo kao promatrači. Siguran sam da ćemo, ukoliko svi igrači budu zdravi i na okupu igrati zapaženu ulogu u tom društvu. Isto tako, još se jednom pokazalo kako mali nogomet odlično utječe i na poboljšanje sposobnosti u velikom nogometu, a želja nam je da naša momčad jednoga dana iznjedri reprezentativca Hrvatske. Stoga, idemo marljivo nastaviti dalje trenirati. Već sada jedva čekamo početak ovog jedinstvenog natjecanja, a nadam se da će naš Ivan Posavec zadržati titulu najboljeg regionalnog strijelca – ovako nam je govorio Ostrman poslije značajne pobjede u Velikoj Gorici.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika