3.7 C
Bjelovar
Srijeda, 29 studenoga, 2023
spot_img

Hrebak obišao obnovljenu dionicu ceste u Plavnicama, govorio i o radovima u Gudovcu

Nove vijesti

Pri samom su kraju radovi na rekonstrukciji nerazvrstane ceste Staroplavnički prilaz – Nove Plavnice s izgradnjom pješačko-biciklističke staze, a obnovljenu dionicu obišao je gradonačelnik Dario Hrebak.

– Napravljeno je 1 130 metara nove pješačko-biciklističke staze, zamijenjeno je 500 metara starog asfalta, urbano je uređena ulica, a ukupna vrijednost investije je 2,3 milijuna kuna. Ono što je zanimljivo, sad imamo dvije ulice koje su povezane za bicikliste, kompletna Cankareva, a sad i ovaj dio sve do željezničkog prijelaza, kazao je Hrebak i dodao kako ovdje radovi ne staju i najavio kako će se uskoro krenuti s uređenjem Ulice Ive Tijardovića koje će se jedan dio urediti do kraja godine, a drugi dio na proljeće. Osvrnuo se i na radove u Gudovcu za koje kaže da je Hidroregulacija kao izvođač radova uvedena u posao i uskoro se kreće raditi punim intenzitetom

– Radovi se vrijedni 16 milijuna kuna plus ono što Komunalac mora napraviti dodatan dio svog asfalta, pa će se sve popesti na preko 18 milijuna kuna. To je ogromna investicija Hrvatskih cesta u Gudovac i ja sam svjestan svih procedura koje su dosta spore u Hrvatskim cestama, no nažalost mi kao Grad ne možemo na to utjecati, no u svakom slučaju, zahvaljujem se Hrvatskim cestama na velikom izdvojenom novcu za tih dva kilometra koji će izgledati fenomenalno kad se jednom naprave, rekao je Hrebak.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika