Udruga „Bilogorski turistički put“ u suradnji s Općinom Veliko Trojstvo organizira Etno festival “Bilogoro, u srcu te nosim”. Ove godine pred nama je sedmo izdanje ovog festivala, a održat će se 6. studenog u Sportskoj dvorani u Velikom Trojstvu. Danas je službeno započela i prodaja ulaznica za festival, njih osamsto.

– Ove godine festival se ponovno vraća pred svoju publiku u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu. To nas posebno veseli jer festivali tome i služe, da imaju svoju publiku i da publika može glasati za najbolje skladbe kao i svake godine. Zadnji put smo to imali 2019. godine, nakon toga smo nešto odradili online, a sada se opet vraćamo pred publiku, kazao je direktor festivala Slaven Klobučar i otkrio kako ove godine je kvaliteta skladbi na visokom nivou.

-Imamo šesnaest vrhunskih izvođača i svih šesnaest su jako dobri i donose jako kvalitetne pjesme o našoj Bilogori, kazao je Klobučar.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 20 kuna četvrtkom i subotom od 9 do 13 sati na Gradskoj tržnici Bjelovar (kod vage), zaključno s 5. studenoga. Osim u Bjelovaru, ulaznice će se moći kupiti i u prostorijama Općine Veliko Trojstvo, te na ulazu u Školsko-sportsku dvoranu u Velikom Trojstvu na dan održavanja festivala.

Ove godine novost je i da je organiziran autobusni prijevoz za gledatelje od Bjelovara do Velikog Trojstva. Vrijeme i mjesto polaska autobusa će biti naknadno objavljeno.