13.7 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 2 listopada, 2023
spot_img

Svatko treba promjenu – Primina donacija centru za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar

Nove vijesti

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar prošlog utorka (11. listopada) je primio vrijednu donaciju tvrtke Prima.

U CUK-u su s početkom nove školske godine odlučili preurediti i prenamijeniti jednu prostoriju učilišta u novu te modernu učionicu/prostor za kviz/radionice/prezentacije, odnosno prostor gdje će njihovi polaznici moći provoditi vrijeme u pauzama od predavanja.

U realizaciji modernizacije i opremanja učionice velikodušno im je ususret izašla već spomenuta Prima namještaj koja je svojom donacijom omogućila da se ovaj prostor pretvori u ugodno i toplo mjesto za učenje te druženje.

Nova učionica se smjestila na kraju CUK-ovog hodnika (u prostoru Petra Preradovića 2, III. kat, iznad bjelovarske Erste Banke – posljednja vrata zdesna), a opremljena je Prima klub stolićima i Prima tabureima iz nove kolekcije.

Sada, kao zaključak ove kratke, ali izuzetno pozitivne priče vam donosimo razmišljanja ravnateljice CUK-a Ivane Hrpalo, a tu je i nekoliko fotografija.

– Potrebe našeg učilišta za prostorom koji ćemo koristiti za razna predavanja, radionice, prezentacije i druženja su prerasle prostorne mogućnosti pa pronalazimo rješenja kako svaki kutak učiniti funkcionalnijim za potrebe provođenja programa, aktivnosti te novih projekata. Uz to, ovim novitetom imamo mogućnost našim polaznicima ponuditi dodatne programe i radionice kojima ćemo unaprijediti i proširiti naše aktivnosti, a zahvaljujući Primi te ovoj njihovoj donaciji, već danas smo nastavili sa CUK-ovim projektom „CUKni na kviz utorkom” koji se tijekom ljetnih mjeseci održavao u bjelovarskom gradskom parku, dok je sada preseljen u prostor nove učionice – objašnjava Hrpalo još jednom ističući kako je upravo zahvaljujući donaciji Prime osiguran prijeko potreban namještaj za opremanje ove učionice.  

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika