7.7 C
Bjelovar
Srijeda, 21 veljače, 2024
spot_img

Lea Tuđa ljubav prema vatrogastvu razvila od malih nogu

Nove vijesti

Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Draganec jedno je od najaktivnijih vatrogasnih društava na području Grada Čazme. No, to nije zbog ogromnog budžeta, već odnosa članova prema svom vatrogasnom društvu i pomlatku.

Njihove najmlađe ekipe redovito na natjecanjimaa osvajaju medalje. Tajna ovako dobrih uspjeha je prije svega u prenošenju ljubavi na najmlađe od malih nogu, a najmlađi to vraćaju na najbolji mogući način.

Pomladak DVD-a Gornji Draganec

Najmlađa članica u ekipi je Lea Tuđa koja ima samo četiri godine. Na prva natjecanja Lea je krenula sa samo tri godine. Ljubav prema vatrogastvu na nju je prenijela sestra koja također trenira u DVD-u Gornji Draganec. Veseli se svakom treningu i ne izostaje niti s jednoga.

Osim što je aktivna u vatrogastvu Lea je i članica KUD-a Graničar Čazma gdje je također redovita na probama i nastupima.

Lea je na početku svojeg vatrogasnog i folklornog puta i upravo ona je budućnost KUD-a Graničar Čazma i vatrogastva u DVD-u Gornji Draganec. Mi joj želimo da sve u životu obavlja s lakoćom kojom je danas rušila limenke na natjecanju malih vatrogasaca u Gornjem Mikloušu.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika