12.6 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

Posjetite bedenički malonogometni turnir i uživajte u vrhunskoj zabavi

Nove vijesti

U nedjelju (31. srpnja) će se u Bedeniku održati malonogometni turnir koji će prethoditi početku nogometne sezone. Organizator je NK Bedenik, a svoju momčad možete prijaviti do navedenog, 31. srpnja u 10 sati. Prijave se vrše na brojeve telefona 099/409-6317 (Stribor Nekvapil) i 091/502-0963 (Siniša Lazarević).

Nadalje, kotizacija po momčadi iznosi 300 kuna, igra se sistemom 5+1; dvaput po 10 minuta, u tenisicama te su za najbolje predviđene prigodne nagrade. Prvoplasiranoj momčadi će pripasti 50% uplaćene kotizacije i pehar, drugoplasirana će osvojiti 30% i pehar, dok će se trećeplasirana morati zadovoljiti sa 20% i peharom.

Sigurni smo kako će se u Bedeniku igrati kvalitetan mali nogomet

Također, bit će tu i pojedinačne nagrade. Tako će biti okrunjen najbolji vratar, odnosno strijelac, a pobjednik tradicionalnog natjecanja u penalima će svojoj kući ponijeti poklon bon trgovine sportskom opremom – Kick Off vrijednosti 200 kuna.

Osim Kick Offa, medijski pokrovitelji ovog događaja su naš Super portal te Super radio, a, iako je uvijek lijepo pobijediti najvažnije od svega je dobro se zabaviti. Stoga će nakon svih sportskih uzbuđenja svi natjecatelji i posjetitelji imati priliku slasno pojesti te žeđ ugasiti dobrom kapljicom. Dakle, nadolazeću nedjelju rezervirajte za bedenički malonogometni turnir i provedite jedan lijep sportski dan.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika