Održana je 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Farkaševac na kojoj je na dnevnom redu bilo 5 točaka. U prvom redu sjednica je bila sazvana kako bi Vijeće donijelo odluku da se na svečanoj sjednici vijeća povodom Dana Općine uz priznanje općinskoj Udruzi umirovljenika, priznanje dodijeli i Zlatku Potočiću za zasluge u razvoju vatrogastva na području općine.
Nakon što je Općinsko vijeće ranije već dodijelilo 20 tisuća kuna obitelji iz Prašćevca koja je ove godine stradala u požaru, na ovoj sjednici, kako je bilo i najavljeno, dodijeljeno je još 30 tisuća kuna, a zadovoljni mogu biti i nogometaši NK Farkaš jer se uskoro kreće u izgradnju ograde oko igrališta.

Načelnik Općine Farkaševac Matija Copak

– Pristigla nam je jedna ponuda i idemo s tim projektom da našem NK Farkašu stvorimo mjesto gdje će oni moći igrati svoje utakmice, a samim time stvaramo uvjete za razvoj sporta u Općini Farkaševac – rekao je načelnik Matija Copak.

Podsjetimo kako je pred Općinom Farkaševac ovog vikenda i proslava Dana općine.

– Ljeto u Farkaševcu počinje u petak i trajat će do nedjelje. Program je bogat i u njemu će se moći pronaći sadržaja za svakoga. Moći će uživati djeca, roditelji, partijaneri, apsolutno svi – kazao je Copak i pozvao sve na Ljeto u Farkaševcu.