5.9 C
Bjelovar
Utorak, 28 studenoga, 2023
spot_img

Ekipa “Troha Dil” najbolja na ovogodišnjem “Borik kupu”

Nove vijesti

Kultna bjelovarska sportska šumica Borik je u protekla tri dana (od petka, 24. do nedjelje, 26. lipnja) postala središte malog nogometa. Naime, odigravao se 6. po redu „Borik kup“, a isti je, to se mora naglasiti, zahvaljujući Malonogometnom klubu Bjelovar još jednom održan na visokoj razini. Mnoštvo okupljenih zaljubljenika u ovaj brz i nadasve atraktivan sport je moglo uživati u odličnim potezima svih haklera, a dodatnu draž svemu ovome dalo je i to što je cijela priča protekla baš onako kako je i zamišljeno – u pravom fair-play ozračju, uz puno dobre glazbe, hladnog piva te ukusnog roštilja.

Finalisti pred samu završnicu

Nadalje, igralo se 4 na 4 uz pravilo – 3 kornera penal, a konačnu pobjedu su, u konkurenciji 24 momčadi odnijeli igrači Troha Dila obzirom da su se u velikom finalu pokazali uspješnijima od momaka iz ekipe APD Trgomix rezultatom 2:1. Za pobjednički sastav su nastupali: Joakim Kristić (po mnogima najbolji pojedinac turnira), Josip Piragić, Ivan i Antun Štrok, Bruno Popović te Bojan Knežević. Srebro su svojim kućama ponijeli: Mate Perčec, Luka Mikšec, Borna Senjan i Franko Ludvig.

Joakim “Joka” Kristić

Do trećeg mjesta su stigli prošlogodišnji pobjednici iz Mlinarić d.o.o. koji su savladali Kos interijere sa 2:0. Nikako ne smijemo izostaviti niti to da su konačnom raspletu prethodila dva fenomenalna polufinala. U prvom je APD Trgomix sa 3:1 bio bolji od Mlinarić d.o.o., dok su u drugom kasniji slavodobitnici iz Trohe pobijedili Kos interijere ishodom 2:1.

Na terenu se odvijala velika borba

Sve četiri najbolje momčadi su prigodno nagrađene, a da bude tako pobrinuli su se mnogobrojni sponzori koji su i ove godine prepoznali da je ovdje riječ o nečem puno većem od samog sporta. Tu su bili: „Pan“, „Koestlin“ Bjelovar „Plamgraph“, Kick Off“, „Prima“, „Polleo sport“, Fitness centar „Step“ te „Karting Arena“. Organizatori se ovim putem svima njima od srca zahvaljuju.

Još malo akcije

Dakle, krajnji zaključak jest taj da su se svi prisutni dobro zabavili, svaki trenutak koristili za smijeh pa već sada s ogromnim nestrpljenjem očekujemo iduće, 7. izdanje ovog, sada već možemo reći tradicionalnog, hvale vrijednog i jako kvalitetnog događaja.   

Konačno slavlje Kristića i njegovih suigrača

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika