Grad Bjelovar je bogatiji za još jedan fitness centar – „Fire body by Andrea“ koji se nalazi na adresi Ferde Livadića 12 (blizina Komunalca), a s radom je počeo jučer (ponedjeljak, 13. lipnja). Treba napomenuti da ovaj fitness centar nije sasvim običan. Upravo suprotno – posve je inovativan te će njegovi klijenti, uz vlasnicu Andreu Čanađiju i njezine suradnice moći vrlo brzo tjelesno napredovati pomoću vacu therm body space uređaja. Ti uređaji predstavljaju jednu fitness revoluciju, odnosno, kombinirajući tjelesnu aktivnost proizvodi se vakum i infracrveno svjetlo što potiče na ubrzano sagorijevanje kalorija. U svega 30 minuta treninga izgubit ćete ih 1300.

Čanađija će vam zajedno sa svojim timom pomoći u dobivanju željenih rezultata

Shodno svemu navedenome, ovo mjesto je odlično za osobe koje su vremenski ograničene, a imaju želju biti tjelesno aktivne. Također, važno je kazati kako se svakom klijentu pristupa individualno i treninzi se koncipiraju prema njegovim potrebama pa i mogućnostima. Ponuda je raznovrsna, cijene su pristupačne svima te vam stoga sada preostaje doći kako biste se u kvalitetu navedenog uvjerili osobno.

Dođite i isprobajte nešto sasvim novo

BUDITE USTRAJNI I UČINITE NEŠTO KORISNO ZA SEBE. VAŠE TIJELO ĆE VAM BITI ZAHVALNO.

Sada vam prenosimo nekoliko riječi ove mlade, s punim pravom ambiciozne poduzetnice.  

–Završila sam više trenersko obrazovanje u Zagrebu – rukometni smjer, a prije četiri godine sam se ostavila profesionalnog rukometa. Potom sam željela otvoriti nešto vlastito, nešto što je vezano za sport jer je to moja velika ljubav. Sada sam konačno to uspjela, a ovdje je riječ o inovativnom obliku aerobnog treninga, koji se bazira na cardio treninzima. Dakle, naše trake, bicikli i roleri nisu klasični, potpuno su nešto novo jer svaka traka i bicikl u sebi sadrže vakumsku te infracrvenu tehnologiju.

Vacuum tehnologija dodatno djeluje na način da potakne protok krvi i limfe. Poboljšava cirkulaciju trupa i donjih ekstremiteta (regija sklona skladištenju masnog tkiva). Vakum omogućava učinkovito sagorijevanje masnih naslaga u području trbuha, bedara i stražnjice.

Uređaji su u Bjelovar stigli iz Splita

Infracrveno svjetlo prodire duboko u tkivo djelujući na više razina. Potiče obnovu kože, čini je čvršćom te joj daje ugodan osjećaj topline. Za kraj ostaje Fire body roll ili, kako ga naši korisnici nazivaju „ubojica celulita“. To je uređaj koji pomaže u izbacivanju viška vode koja se skuplja u tkivima, zglobovima i krvnim žilama. U sebi sadrži infrared svjetlo koje zagrijava tkiva, mišiće, kosti i zglobove čime se ubrzava protok krvi te limfe. Na ovom uređaju možete napraviti kompletnu masažu tijela.

Još bih htjela istaknuti da sprave nisu samo za osobe sa prekomjernom težinom već za sve rekreativce, profesionalne sportaše i za sve one koji žele poboljšati svoje životne navike te živjeti zdravijim životom – kazala nam je Čanađija.

Infracrveno svjetlo posjeduje mnoge moći

RADNO VRIJEME FITNESSA JE OD PONEDJELJKA DO PETKA (9:00 do 21:00 i SUBOTOM od 9:00 do 15:00 SATI). KONTAKT BROJ, NA KOJI SE MOŽETE JAVITI ZA SVE INFORMACIJE JE: 099/5466-456. 

Otvaranju ovog fitnessa je svjedočio i bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak