-2.9 C
Bjelovar
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_img

Uskoro i službeno počinje obnova korza – žalbeni postupak gotov i ništa ne može zaustaviti početak radova

Nove vijesti

Nakon provedene Javne nabave za izvođača radova na bjelovarskom korzu te uložene žalbe Zajednice ponuditelja, Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave donijela je Rješenje kojim se odbija žalba. Tako će sada tvrtka Mato EL-D kojoj je nakon javne nabave dodijeljen posao za nešto manje od 10 milijuna kuna moći krenuti u radove na obnovi korza. Uvođenje u posao se očekuje kroz petnaestak dana, a kako je već nekoliko puta najavljeno, bit će izvedeni u tri faze od koje niti jedna neće biti duža od 120 dana rekao je danas gradonačelnik Hrebak.

Dodao je kako će se u razgovorima s ugostiteljima koji imaju lokale na korzu dogovoriti na koji način će raditi kako bi imali što manje gubitaka zbog obnove koja će ometati njihov rad. Dodao je i kako korzo više nikad neće izgledati kao prije i imat će jedan urbani štih.

Građani će ponovno morati biti strpljivi jer ponovno kreću radovi, s kojima ide i buka i gužve u prometu, no Hrebak smatra da će se sve uspjeti iskoordinirati s tvrtkom koja će obavljati radove na obnovi.

Vezane vijesti

spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika