Na sajamski prostor Gudovac danas su se (nedjelja, 12. lipnja), nakon dugo vremena vratili rabljeni automobili te razne stare stvari koje izlagači iz Bjelovara i obližnjih gradova prodaju znatiželjnim kupcima. Sve to zahvaljujući Zlatku Salaju, čovjeku koji trenutno obnaša dužnost vršitelja dužnosti direktora ovog nadaleko poznatog sajma i nadamo se kako će ovo iznova postati jedna lijepa tradicija.

Između ostaloga, u Gudovcu se nalaze i oldtimeri

Automobili, razni radni strojevi te alati će se prodavati svake nedjelje u dopodnevnim satima pa će ovo, jasno je, za sve posjetitelje biti jedna razbibriga prije ručka. Stoga, sada nam ne preostaje ništa drugo nego svim izlagačima poželjeti sreću u prodaji, kupcima kvalitetne proizvode koji će im dugo koristiti, a tu je također i razmišljanje jednog od izlagača. Što smo zabilježili u Gudovcu možete provjeriti i putem fotogalerije.

Razni alat koji će, sigurni smo, nekome dobro doći

–Prodaje se svašta. Morate imati raznovrsnu ponudu ukoliko želite biti uspješni u prodaji. Ja osobno prodajem brusilice, motorne pile, pipe te mnoge druge stvari. Uspio sam prodati jednu brusilicu i pipu, a planiram dolaziti i u budućnosti. U mirovini sam pa se ovdje opuštam. Nadam se da će mi moji budući dolasci donijeti još bolju zaradu – kratko nam je poručio Željko Plentaj, izlagač iz Križevaca.

Željko Plentaj