11.4 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

VOLIM SVOJU ŽUPANIJU- Najbolja fotografija iz Bjelovarsko-bilogorske županije je Dejana Adžića

Nove vijesti

Foto natječaj „Volim svoju županiju“ 2022. je završio, a stručni žiri je odabrao najbolje fotografije koje su amaterski i profesionalni fotografi slali sedmu godinu zaredom kako bi pomogli ispričati priču o ljepotama hrvatskih krajeva.

Predsjednica stručnog žirija i ove je godine bila naša proslavljena fotografkinja Mare Milin. Uz Mare, o najboljim su fotografijama odlučivali Franca Moscarda iz Istarske, Petra Vadlja iz Međimurske i Davor Pavić iz Splitsko-dalmatinske županije.

Žiri je odabrano 21 fotografiju – po jednu iz svake županije, a osim te kategorije, sudionici su se mogli natjecati u još dvije: fotografija s najvećim brojem glasova prikupljenih putem Facebooka unutar aplikacije volimzup.hr te najbolja fotografija snimljena dronom.

Najviše glasova, gotovo 2000, osvojila je fotografija Zamišljena sjenica, autora Dorijana Delosta iz Primorsko-goranske županije.

Zamišljena sjenica, autor Dorijan Delosta

Najbolja dronska fotografija također je snimljena na području Primorsko-goranske županije, a radi se o Marini Punat autora Vladimira Bogovčića.

Najbolja fotografija iz Bjelovarsko-bilogorske županije je Most (izletište Bara Grubišno polje) autora Dejana Adžića.

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika