Poznati bjelovarski kozmetički salon „MBM Super Beauty“ nakon dvije i pol godine premješten je na novu lokaciju – u ulicu Doktora Ante Starčevića 9.

Riječ je o ulici u kojoj se nalazi zgrada Bjelovarsko-bilogorske županije, a vlasnik Dražen Kocijan ističe kako se radi o prostoru koji je mjesecima mukotrpno uređivan kako bi se klijenti ugodnije osjećali te imali još veću i potpuniju uslugu. Isto tako, i zaposlenice su dobile tri svoje prostorije kako bi imale još bolje uvjete za rad.

Dio interijera novouređenog kozmetičkog salona

Također, treba naglasiti kako je svaki prostor posebno odvojen pa će svi klijenti imati svoju diskreciju. Možemo istaknuti prostor namijenjen tretmanima tijela nakon kojih je potrebno tuširanje tako da je i taj prostor posebno povezan.

Isto tako, i sama središnjica prostora je adekvatno uređena. Dakle, prilikom čekanja posjetitelji će se, sasvim sigurno ugodno osjećati te pritom moći popiti svoje omiljeno piće ili nešto pojesti. U cijelom salonu je i posebno ozvučenje koje se prilagođava prostoru, odnosno tretmanima.

Pa još malo ljepote

Osoblje salona je visoko educirano pa su posjetiteljima na raspolaganju mnoge visoko kvalitetne usluge. Samo neke od njih su: klasična ili medicinska pedikura, ruska pedikura namijenjena dijabetičarima, sve vrste masaža, manikura, njega lica i tijela, kavitacija, RF tretmani zatezanja, drenaže (uključene su i drenaže za sportaše), depilacije tijela, dnevni i svečani makeup, posebni makeup za mladenke, maderoterapija, kao i ugradnja trepavica te razni tretmani uljepšavanja.

Osoblje odgovorno obavlja svoj posao

Važno je naglasiti da „MBM Super Beauty“ nudi i dolazak u vaš dom.

To u prijevodu znači da je jedini u gradu Bjelovaru prilagođen starijim osobama koje imaju želju priuštiti si uljepšavanje, a teško su pokretne ili nemaju dovoljno vremena za posjetiti ovo novootvoreno zdanje. Prilikom izlaska na teren usluge koje se najviše traže su: pedikure, rješavanje problema zanoktica i medicinske masaže za starije osobe.

Zadovoljne klijentice

Nadalje, u ovim teškim vremenima, kada cijene naprosto divljaju, u ovom salonu su one ostale istovjetne, dok je usluga još kvalitetnija. Na svemu tome ne planira se stati. Naime, planirano je uvođenje solarija i saune. Stoga, to je još jedan razlog više da posjetite upravo „MBM Super Beauty“.

Navedimo da je radno vrijeme salona od ponedjeljka do petka od 08 do 20, odnosno subotom od 08 do 13 sati. Za sve Vaše narudžbe nazovite 043/522-222 ili broj mobitela 098/1878-196.

Posjetite novootvoreni salon te si pružite njegu na najboljoj razini

Zaključno, donosimo vam fotogaleriju kako bismo vam približili sve ono o čemu smo ovdje pisali.