foto: Miss Universe Hrvatska FB

Arijana Podgajski (19) nova je Miss Universe Hrvatske. Ona je osvojila titulu u oštroj konkurenciji 13 djevojaka iz cijele zemlje.

Ljepotica iz Krapine visoka je 170 centimetara, studentica je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu… Ponosna je na sebe zato što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. Kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Prva pratilja je 183 centimetra visoka Klaudija Krezić (23) iz Sesvetskog Kraljevca, dok je lentu druge pratilje ponijela maturantica Srednje škole Ivan Švear, Opće gimnazije Ivanić Grad Veronika Đerek (18).

Veronika Đerek (18) iz Ivanić Grada ima visinu od 173,5 centimetra. Maturantica je Srednje škole Ivan Švear, Opća gimnazija Ivanić Grad. Od stranih jezika tu je znanje engleskog. Plesom se bavila 12 godina, a sa svojim mažoret timom je osvajala mnoga prvenstva. U slobodno vrijeme ide u teretanu, bavi se sportom i druži s prijateljima i obitelji. Rado se odazove i humanitarnim akcijama poput onih Crvenog križa.