Foto/Dražen Kocijan Kocka

Zdravko Čolić napravio je sinoć pravi koncertni spektakl u koprivničkoj dvorani Josip Samaržija-Bepo. U prepunoj dvorani sa Čolićem je publika tri sata pjevala njegove najveće hitove. Kao i na svim Čolićevim koncertima većinu publike su činile žene koje ovu regionalnu glazbenu zvijezdu obožavaju.

Foto: Dražen Kocijan

Sretan i zahvalan na svoj ljubavi i podršci koju prima od svoje publike Čolić je uoči koncerta rekao:

– Radujem se ovom koncertu u Koprivnici i mislim da će biti jedna lijepa energija, pogotovo što nas nije bilo dugo i da će biti naše publike i iz drugih gradova – kazao je Čolić i dodao kako mu je svaki koncert novi izazov.

– Čovjek dok živi mora imati neke izazove, izazov da živi da radi. Mislim da je u radu spas, raditi i učiti uvijek moraš, bez obzira u kojim si godinama. Izazovi su uvijek veliki, pogotovo sada kada imaš obitelj, da brineš o njima, o poslu kojim se baviš i to uvijek istim tempom, dinamikom kao i ranije. A ono što je vrlo bitno, ako je umjetnost, odnosno glazba u pitanju da imamo taj odnos prema publici. Uvijek smo odgovorni publici koja te na neki način ocjenjuje, mjeri. Godinama imam publiku koja me prati i to je taj izazov isto da moram ispoštovati to što od mene očekuje, da dobije tu ljubav koju joj pružam, to je velika odgovornost. – pojasnio je Čolić.

Na polovici koncerta, u pauzi, nastupio je i mladi hrvatski pjevač Jure Brkljača.

Zdravko Čolić nakon Koprivnice, poziva sve da mu se pridruže i ovo ljeto na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 17.7.2022.