Zdravko i Višnja Pevec i gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj / foto: Dražen Kocijan Kocka

Danas je u Vrbovcu svečano otvorena nova trgovina Zdravka i Višnje Pevec i to nakon 13 godina.

Peveci su za datum otvaranja odabrali rođendan Višnje Pevec, a Zdravko je supruzi za rođendan pred novinarima, uzvanicima i kupcima poklonio kosilicu.

– Prije 13 godina bili smo jedna od pet najvećih neprehrambenih firmi u državi s 4 tisuće radnika. Otada smo prošli sve i svašta, kao malo tko i zato je ovaj povratak povijesno jedinstven, jer smo do sad prolazili toliko maltretiranja, omalovažavanja, poniženja, bolnica i zatvora -kazao je emotivno Zdravko Pevec i dodao kako su skupili snage i ponovo krenuli.

– Danas smo krenuli i kao zastupnici za hrvatsko tržište najvećeg europskog proizvođača kosilica i trimera Alpina s kojim su se nedavno predstavili i na sajmu u Gudovcu. Kao i nekada, i sada se kod Peveca i u Vrbovcu može kupovati s osmjehom – rekao je Pevec.

Nova trgovina u ponudi ima opremu za hortikulturu (traktorske kosilice, kosilice, trimere i drugo), a prostire se na 500 četvornih metara.

Novu je trgovinu otvorio gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj.

– Drago mi je što je svoju novu trgovinu firma Pevec otvorila upravo u našem gradu koji su odabrali za svoj novi početak –poručio je gradonačelnik Denis Kralj.

U novom centru bit će zaposleno desetak radnika, a kako će se širiti, zapošljavat će još radnika.

Na otvaranje su došli i čelnik Živog zida i europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić i njegova supruga Vladimira Palfi.

Foto: Dražen Kocijan Kocka