Soccer Ball on Lawn

Naši predstavnici u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica su odigrali svoje utakmice 17. ligaškog kola te ostvarili posve zadovoljavajući učinak. To znači da su krajnji rezultati slijedeći:

NK GRANIČAR ĐURĐEVAC – NK DINAMO PREDAVAC 1:2

NK GARIĆ GAREŠNICA – NK GRANIČAR LEGRAD 0:0

NK MLADOST KLOŠTAR PODRAVSKI – NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE 0:1

NK BORAC IMBRIOVEC – NK ČAZMA 2:0

Stoga je sveukupno osvojeno sedam bodova (dva trijumfa, jedan neriješen ishod te također jedan poraz). Takvi raspleti nas dovode do toga da je najbolje plasirani Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaš i dalje onaj Bilogore 91 s okruglih 30 bodova na svom kontu. Momčad Damira Pempera trenutno zauzima četvrtu poziciju. Igrači predavačkog Dinama se mogu pohvaliti s brojkom 25 u rubrici bodovi (petoplasirani), slijede momci NK Garić Garešnica koji također imaju 25 bodova, ali i nešto lošiju razliku pogodaka čime su šesti u ovom nogometnom društvu. Najslabiji naš kolektiv je onaj čazmanski. On se u dosadašnjem dijelu sezone može podičiti sa 19 bodova pa je 10. u ukupnom poretku. Kao zaključak ove kratke ovotjedne priče, priče u kojoj smo naveli sve najvažnije stvari sa četvrtoligaških travnjaka donosimo vam razmišljanja Vladimira Vaclaveka – trenera NK Garić Garešnica nakon podjele bodova njegovih majstora protiv Legrađana čime se oni nisu uspjeli vratiti na željeni put, put pobjeda.

–Susret u kojem smo dominirali, ali tu svoju veliku dominaciju nismo uspjeli okruniti slavljem. Promašili smo mnogo toga, a najizraženije prigode bile su Oršićev jedanaesterac te promašaj praznih vrata Ante Starčevića pred sam kraj nakon što je Golubić probio gostujuću bočnu stranu. Moram napomenuti i činjenicu da je travnjak bio jako težak za igru, natopljen vodom, a k tome i muku mučimo s ozljedama igrača. Stoga smo na klupi za rezerve imali samo dvije zamjene, no što je tu je.

Nastavljamo se boriti, za matematičko osiguravanje opstanka su nam potrebna još dva ili tri trijumfa do kojih ćemo, siguran sam uspjeti doći, a obzirom da smo u idućem kolu slobodni zbog odustajanja NK Graničar Bušetina imamo sasvim dovoljno vremena za pripremu gostovanja u Pitomači. Naravno, bit će to još jedan težak ispit za nas. Tamo nikada nismo dobro prolazili, ali jasno je da nećemo otići s unaprijed podignutom bijelom zastavom. Pružit ćemo svoj maksimum pa ćemo vidjeti do čega će nas to dovesti — ovako je stvari poslije domaćih 90 minuta protiv NK Graničar Legrad komentirao garešnički strateg.