9.8 C
Bjelovar
Ponedjeljak, 26 veljače, 2024
spot_img

Flappy dronić, igrica o kojoj su se u zadnjih nekoliko dana raspisali svi mediji dolazi iz Farkaševca

Nove vijesti

Luka Copak studira dizajn sučelja na sveučilištu Algebra i radi u bjelovarskoj firmi, gdje radi dokumentaciju za autoindustriju i promotivni dizajn.

Prije nekoliko dana, njegova igra Flappy Dronić postala je iznenadni hit ― radi se o varijaciji na igru Flappy Bird, samo što je cilj dronom ne pogoditi studente u domu Stjepan Radić, piše studentski.hr.

 S obzirom na sva događanja oko nas i mojoj ljubavi prema crnom humoru, jednostavno mi je došla ideja kako bih mogao zamijeniti Flappy bird dronom. Prva verzija igre je bila samo s dronom, a zatim mi se projekt svidio toliko da sam izradio sve teksture i složio što više poveznica sa SD Stjepan Radić. ― kaže Luka o svojoj inspiraciji.

Kako kaže, nakon velike popularnosti počeo je dobivati pozive za razvoj drugih igara.

Nakon što je igra završila na svim portalima, grupa studenata koja radi na igri pod imenom Walk in a Park: Head in the Clouds me kontaktirala da budem dio njihovog projekta. Trenutno je u fazi koncepta, ali bit će vezana za dvojbu morala te sadržavati različite umjetničke stilove.

Luka kaže da i inače slobodno vrijeme voli provoditi u sferi gaminga, kao i raditi kreativne i humoristične projekte ako ima inspiracije.

Izvor: studentski.hr

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika