12.6 C
Bjelovar
Petak, 23 veljače, 2024
spot_img

4. nogometna liga BJ-KC-VT, 16. kolo

Nove vijesti

Naši predstavnici u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica su odigrali svoje utakmice 16. ligaškog kola te ostvarili izrazito slab učinak. To znači da su krajnji rezultati slijedeći:

NK ČAZMA – NK GRANIČAR ĐURĐEVAC 1:0

NK BILOGORA 91 GRUBIŠNO POLJE – NK BORAC IMBRIOVEC 0:2

NK DINAMO PREDAVAC – NK SLATINA 0:0

NK FERDINANDOVAC – NK GARIĆ GAREŠNICA 4:2

Stoga su sveukupno osvojena skromna četiri boda (jedan trijumf, jedan neriješen ishod te dva poraza). Takvi raspleti nas dovode do toga da je najbolje plasirani Bjelovarsko-bilogorski četvrtoligaš i dalje onaj Bilogore 91 sa 27 bodova na svom kontu. Momčad Damira Pempera trenutno zauzima četvrtu poziciju. Igrači garešničkog Garića se mogu pohvaliti sa brojkom 24 u rubrici bodovi (petoplasirani), slijede momci NK Dinamo Predavac koji imaju 22 boda čime su šesti u ovom nogometnom društvu, dok je najslabiji naš kolektiv onaj čazmanski. On se u dosadašnjem dijelu sezone može podičiti sa svega 19 bodova pa je deveti u ukupnom poretku. Ipak, slavlje protiv Đurđevčana daje mu za pravo nadati se boljim danima, a kao zaključak ove kratke ovotjedne četvrtoligaške priče u kojoj smo naveli sve najvažnije stvari donosimo vam razmišljanja upravo čazmanskog trenera – Nevija Birta.

–Jako teška utakmica za nas i svakako, izrazito važna tri boda kojima smo se odmaknuli od opasne zone. Naš gost se orijentirao na obranu pokušavajući nam prijetiti iz brzih polukontri i kontri. Također, rekao bih kako bi, prema svemu viđenome možda najrealniji završetak bio neriješen, ali nas je lopta ipak nagradila u 85. minuti. Pogodak je postigao Borna Grčić nakon kornera pa sada čestitam svojim momcima na punom plijenu. Ono što nam slijedi je gostujućih 90 minuta u Imbriovcu kod tamošnjeg NK Borac. Riječ je o vrlo neugodnoj momčadi koja je u ovom kolu savladala nogometaše grubišnopoljske Bilogore 91 te će to, shodno tome biti još jedan težak izazov. Dodatna otežavajuća okolnost za nas će biti to što u našim redovima neće participirati nekoliko vrlo važnih pojedinaca zbog ozljeda i zadobivenih žutih kartona. Ipak, nećemo se olako predati te ćemo tamo otići s namjerom odigrati najbolje što možemo. Nadam se da ćemo u tome uspjeti, a do čega će nas to dovesti vidjet ćemo – rekao je Nevio Birt, trener čazmanskog četvrtoligaša poslije slavlja njegovih izabranika protiv đurđevačkog Graničara.  

Vezane vijesti

spot_img
spot_img
- Slušaj Super narodni radio -

Crna kronika