U subotu 12.ožujka u Ivancu je održan bodovni turnir za Trofej Grada Ivanca.

Natjecalo se 150 natjecatelja, a među natjecateljima je bilo  i 13 natjecatelja iz ŠPK H-8 i to u pojedinačnoj kategoriji: Lana Pogledić, Marta Novaković, Jana Polak, Matea Prskalo, Hana Birač, Erika Kiđemet, Tia Ivana Palata, Leon Grgić, Ramona Pečar, Ameli Koščak Vukobrat, Sara Haistor, Mateja Kolarić i Lena Medvedović.

Postignuti su odlični rezultati i osvojeno je 14 medalja, od toga 7 zlatnih.

Do zlatnih medalja došli su u obje plesne discipline Ramona Pečar, Hana Birač i Leon Grgić i Erika Kiđemet u standardnim plesovima. Tia Ivana Palata  došla je do srebrne medalje u latinsko-američkim plesovima i ušla u finale u standardnim plesovima. Ameli Koščak Vukobrat osvojila je dvije brončane medalje, a Sara Haistor došla je do brončane medalje u standardnim plesovima.

Lana Pogledić osvojila je srebrnu medalju u standardnim  i brončane u latinsko-američkim plesovima. Marta Novaković osvojila je srebrnu medalju u standardnim plesovima i ušla u finale u latinsko-američkim plesovima. U finalu su  plesale  i Jana Polak, Matea Prskalo, Lena Medvedović i Mateja Kolarić koje su pokazale dobru izvedbu, ali nedovoljnu za više plasman.

U Klubu su zadovoljni postignutim rezultatima, a sljedeće natjecanje je u Zagrebu, u Domu sportova, gdje će se 26.ožujka održati državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima i bodovni turnir.

Natjecanje u Bjelovaru  za ,,TROFEJ GRADA BJELOVARA,, održat će se  23.travnja u dvorani novoga srednjoškolskog centra.