foto/SDP

Bivši predsjednik SDP-a, 42-godišnji Davor Bernardić svoj ljubavni život nastoji zadržati što dalje od medija i javnosti. Ipak u javnost su dospjele informacije kako već neko vrijeme ljubi atraktivnu Slavonku Senku Zavišić.

Naime, prema pisanju portala dnevno.hr, mladu damu rodom iz Čepina Bernardić pomno skriva, no mještanima te slavonske općine njegovi učestali posjeti ipak nisu promakli, posebice tijekom ljetnih mjeseci, kada se zaljubljeni par družio na roštilju kod jednog lokalnog, okorjelog HDZ-ovca. Oni koji poznaju Bernardićevu Senku, s kojom se bivši šef SDP-a navodno i zaručio, opisuju je kao školovanu i iznimno inteligentnu mladu damu, njezini sugrađani prisjećaju se da je nedavno doktorirala te da predaje na jednom fakultetu.

Foto: 7dnevno

Prema riječima Čepinaca, Senka je jako dobra cura, otvorena, spremna svima pomoći te nimalo prepotentna s obzirom na to da potječe iz imućne slavonske obitelji koja se uz ostalo bavila proizvodnjom sokova. Prema podacima iz Poslovne Hrvatske, Zavišići se povezuju s čepinskom tvrtkom Eureka, čiji su vlasnici Mislav i Danica Zavišić, Bernardićeva odabranica Senka u obiteljskoj je tvrtki članica Uprave, dok je kao direktorica tvrtke navedena Željka Zavišić.

˝Bero osvojio jackpot˝

I premda službene potvrde za novu ljubav u životu Davora Bernardića još uvijek nema, kako piše spomenuti portal, Čepinci već sada pričaju kako je ˝Bero osvojio jackpot˝ jer se obitelj njegove navodne nove zaručnice može pohvaliti i vilom u Vodicama, kućom s bazenom u Slavoniji te stanovima u Makarskoj i Zagrebu.

Inače, Bernardić iza sebe već ima jedan brak, onaj s bivšom suprugom Irenom od koje se nakon osam godina razveo 2019. godine. I premda o ljubavnom životu nije pričao, na glasu je kao veliki šarmer kojemu žene ne mogu odoljeti, a ni on njima, prenosi dnevno.hr.