Ako ste u žurbi, a baterija mobitela vam je gotovo prazna, postoje neke jednostavne stvari koje možete napraviti a zahvaljujući kojima će vam se baterija prije napuniri. Ovo su četiri trika uz koja ćete u kratkom roku napuniti mobitel.

1. Koristite zrakoplovni način rada

Jedan od najučinkovitijih načina za brzo punjenje mobitela je korištenje zrakoplovnog načina rada. Naime, ova opcija će ograničiti količinu energije koju uređaj troši za vrijeme punjenja. Najbolje bi bilo ovu opciju uključiti čim stavite uređaj na punjenje.

 

2. Ne provjeravajte mobitel

Kada stavite mobitel da se puni, nemojte ga provjeravati jer sve što budete radili na njemu dok se puni će trošiti bateriju. Dakle, nemojte svakih pet minuta provjeravati na koliko je posto baterija nego ostavite uređaj da se puni.

 

3. Uključite punjač u zidnu utičnicu

Možda vam je lakše i zgodnije puniti mobitel preko laptopa, ali najbolja opcija je svakako zidna utičnica. Punjenje preko USB ulaza je neusporedivo s utičnicom.

 

4. Kupite punjač za brzo punjenje

Punjači za brzo punjenje su izuzetno korisni i ako ste u žurbi, ovakvi punjači će u kratkom roku vratiti u život vaš uređaj, piše Popsci. Naravno, to vam neće pomoći ako vaš mobitel nema takvu opciju pa bi bilo dobro da pri kupnji novog uređaja obratite pažnju i na to, prenosi N1.