Lea Mirt će uskoro slaviti deveti rođendan. Učenica je 3. razreda Osnovne škole Josipa Badalića Graberje Ivanićko. Uključena je u projekt Zagrebačke županije “Prsten potpore” koji učenicima s poteškoćama omogućava pomoćnike u nastavi.

Lea boluje od cerebralne paralize i do prošle godine bila je potpuno vezana za kolica. Nakon 15 tjedana fizikalnih terapija u Poliklinici Glavić Lea je napravila prve samostalne korake, prestala je nekontrolirano lučiti slinu i poboljšao joj se govor.

26.veljače 2018. Lea kreće na novi ciklus fizikalnih terapija za koji je Leinim roditeljima potreban iznos od minimalno 120.000,00 kn.

Pozivamo vas da upoznate ovu veselu i dragu djevojčicu na humanitarnom koncertu koji organizira Osnovna škola Josipa Badalića Graberje Ivanićko 25.veljače 2018. s početkom u 18h u Sportskoj dvorani “Žeravinec” u Ivanić-Gradu.

Ulaznice po cijeni od 20,00 kuna se mogu kupiti u pretprodaji u OŠ Josipa Badalića ili na ulazu u dvoranu na dan koncerta.

U programu će nastupiti Plesna udruga Magi, Graberje Ivanićko, zbor Osnovne škole Stjepana Basaričeka, Ivanić-Grad , učenici Osnovne škole Josipa Badalića Graberje Ivanićko i  plesna skupina iznenađenja, dok će posebni gost koncerta biti Petar Grašo.

Za one koji ne mogu doći na koncert, a žele pomoći Lei, donacije mogu uplatiti na broj računa:

IBAN: HR58 23400091510916775, (za inozemne uplate: SWIFT CODE: PBZGHR2X, otvoren u Privrednoj banci Zagreb.

Autor: V.R.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.