NAJNOVIJI ČLANCI

Prljavo kazalište oduševilo svoje fanove sjajnim koncertom u Čazmi

Legendarni hrvatski pop-rock sastav Prljavo kazalište, jedan od najpopularnijih i naslušanijih domaćih bendova održao je koncert za pamćenje za oduševljene Čazmance i mnoge druge koji su se u velikom broju okupili na Sportskim terenima u Čazmi.

Raspisan natječaj za izgradnju nove Opće bolnice Bjelovar

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs i ravnatelj Opće bolnice Bjelovar dr. med. Ali Allouch održali su konferenciju za medije na kojoj su izvijestili javnost kako je raspisan natječaj za izvođača radova za gradnju nove zgrade Opće bolnice Bjelovar.

Dodijeljena priznanja zaslužnim građanima i tvrtkama povodom Dana Grada Čazme

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Čazme povodom Dana Grada uručena su priznanja Gradskog vijeća i gradonačelnika zaslužnim građanima, trvtkama i ustanovama.

Povodom Dana Grada Čazme održana Svečana sjednica Gradskog vijeća

Pred brojnim uzvanicima, izaslanicom predsjednika Hrvatskoga Sabora Ružom Hrga, gradonačelnikom Zagreba Milanom Bandićem, zamjenikom generalnog direktora Hrvatskih voda Damirom Vukmirićem, zamjenikom predsjednika županijske skupštine Silvestrom Štefovićem, delegacijom Udruge gradova RH, delegacijom Grada Otoka, prijateljske slovenske općine Radlje ob Dravi, te ostalih načelnika i gradonačenika prijateljskih općina i gradova te brojnim Čazmankama i Čazmancima danas je održana svečana sjednica Gradskog vijeća povodom Dana Grada Čazme.

DAN GRADA ČAZME: Položeni vijenci i zapaljene svijeće

U povodu Dana Grada Čazme, predstavnici Grada Čazme i Gradskog vijeća, braniteljskih udruga i Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić položili su vijenac i zapalili svijeće kod spomenika braniteljima u središtu grada.

Učestale provale u objekte na kojima su prozori ostavljeni otvoreni na “kip”

U zadnje vrijeme učestale su provale u stanove i obiteljske kuće kroz prozore koje su vlasnici prilikom odlaska ostavili otvorene na "kip".Iz PU bjelovarsko-bilogorske poručuju svima onima koji na takav način ostavljaju prozore djelomično otvorene kako bi bilo strujanja zraka da to ipak čine kada su kod kuće jer na ovakav način olakšavaju kradljivcima ulazak u svoje domove bez savladavanja težih prepreka.

U Novoj Rači i ove godine program učenja engleskog jezika za predškolce

Općina Nova Rača u suradnji s učilištem EducirajMe i ove godine pokreće program učenja engleskog jezika za djecu predškolske dobi.

KMC LJETNO KINO – od subote u Boho parku besplatne projekcije za sve

Kulturni i multimedijski centar Bjelovar ove godine sudjeluje u programu Bjelovarskog kulturnog ljeta sa svojim posebno odabranim Filmskim programom pod nazivom „KMC LJETNO KINO“. Selektirano je šest žanrovski različitih filmova za sve uzraste ( tri animirana i tri igrana filma), a projekcije su BESPLATNE.

Čazma spremna ići u projekt izgradnje stanova u sklopu POS programa

Na području Grada Čazme pojavila se potreba za izgradnjom stanova kojima bi mlade obitelji po prihvatljivim uvjetima osigurale stambeno zbrinjavanje, pa je to razlog zašto se Grad Čazma odlučio uključiti u sustav poticane stanogradnje.

PROMJENE U ČAZMI: Ivica Vranić iz HDZ-a novi je predsjednik Gradskog vijeća

Na 15. sjednici čazmanskog Gradskog vijeća Nedeljka Bačani dala je ostavku na mjesto predsjednice Gradskog vijeća Grada Čazme.