NAJNOVIJI ČLANCI

Obitelj Slunjski iz Kabla u požaru ostala bez svega – pozivamo sve koji su...

Danas je u prijepodnevnim satima u naselju Kabal u Općini Farkaševac izbio požar u kojem je vatra progutala dom obitelji Slunjski. Osim što je izgorio dom izgorjela je i staja i štagalj, te velika količina alata koje je ova obitelj posjedovala. U kući je živjela osmeročlana obitelj zapovjednika DVD-a Kabal Kristijana Slunjskog, a u obitelji je i četvero djece starosti sedam, osam, devet i deset godina.

Ulica Alojza Vulinca u Čazmi ili kako je neki nazivaju školska ulica dobila novi...

Nakon što su završeni radovi na izmjeni vodovodne i kanalizacijske mreže, obnovljeni nogostupi na red je došlo i asfaltiranje Ulice Alojza Vulinca u Čazmi. Pripremu, odnosno rekonstrukciju ulice provelo je gradsko komunalno poduzeće Komunalije d.o.o., a radove financira Grad Čazma.

U Štefanju održan susret branitelja Čazme, Štefanja i Ivanske

Udruga branitelja klub 2/105 i Glazbeno društvo Zvon Štefanje pod pokroviteljstvom Općine Štefanje organizirali su u Štefanju susret branitelja. Prilika je to bila za zajedničko druženje branitelja s područja Grada Čazme i Općina Štefanje i Ivanska i sjećanje na ratne dane.

Gdje je nestao čovjek? Bespomoćna žena leži na cesti, a vozači kraj nje prolaze...

Jesmo li previše zaokupljeni sami sobom i svojim problemima ili smo toliko postali beščutni pitanja su koja se postavljaju nakon jučerašnjeg slučaja iz Garešnice.Naime, jučer na putu kući iz Garešnice u Kostanjevac Sanja Semeš naišla je na bespomoćnu ženu kojoj je pozlilo i koja je pala s bicikla i ostala tako nepomično ležati na prometnoj cesti, a oko nje su prolazili vozači automobila, kamiona i autobusa ne pokušavajući joj pomoći. Sanja Semeš svoje iskustvo je objavila na facebooku, a na Super portalu ga prenosimo u cijelosti bez obrade!

U Dubravu se ovjenčani medaljama vratili članovi hrvatske samostrelske reprezentacije

Danas su se u Dubravu sa 20. Svjetskog prvenstva u samostrelu vratili hrvatske reprezentativke i reprezentativci iz SD „Dubrava 1094“ Ivan Borak, Oliver Mofardin, Marijan Kajfeš, Željko Tijan, Domagoj i Valentina Pereglin i jedan od trenera reprezentacije Branko Pereglin.

Obilježena 27. obljetnica pogibije hrvatskih branitelja 105. brigade na području Slavonskog Broda

U nedjelju, 18.kolovoza, obilježena je 27. obljetnica pogibije hrvatskih branitelja na području Slavonskog Broda kojoj je prisustvovala zamjenica župana Bojana Hribljan.

Dobrovoljna vatrogasna društva s područja Grada Čazme dobila novu opremu

Predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Čazme Damir Margetan potpisao je u nedjelju 18. kolovoza ugovore o dodjeli sredstava s predsjednicima DVD-a s područja Grada Čazme.Vrijednost opreme je oko 150.000,00 kuna, a sredstva je osigurao Grad Čazma u iznosu 100.000,00 kuna, a 50.000,00 kuna su sredstva Vatrogasne zajednice.

Cijene stoke na stočnom sajmu u Bereku 19. kolovoza

I ovog ponedjeljka održan je stočni sajam u Bereku. Trgovalo se po sljedećim cijenama: ODOJCI – 18,00 kn/kg JANJCI – 19,00 kn/kg TELAD –...

Valentina Pereglin svjetska prvakinja

Hrvatska je velesila u samostrelu, a to je potvrdilo i ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Ulyanovsku gdje su naši reprezentativci osvojili četiri medalje u ekipnoj, te dvostruko više u pojedinačnoj konkurenciji.

Nastavlja se pad broja nezaposlenih u Bjelovarsko bilogorskoj županiji

Krajem srpnja 2019. godine u HZZ PU Bjelovar registrirano je 3.750 nezaposlenih osoba.