NAJNOVIJI ČLANCI

U posljednja 24 sata u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji preminule tri osobe s koronavirusom

U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 33 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je 7 na respiratoru. Na opservaciji je 7 pacijenata.

HDZ o uštedi u gradnji nove zgrade Opće bolnice Bjelovar: “Ekipa na čelu sa...

Stigao nam je još jedan u nizu dokaza da je najvažniji projekt za županijsko zdravstvo, izgradnja nove bolnice u Bjelovaru, ujedno i najveća muljaža i blamaža župana na odlasku Damira Bajsa.

U završnom tjednu kampanje sučeljavanja kandidata poslušajte na najslušanijem radiju u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Super...

Super radio najslušaniji radio prema agencijskim istraživanjima u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji i Super portal uoči Lokalnih izbora 16. svibnja 2021. godine, organiziraju sučeljavanje kandidata za župana Bjelovarsko-bilogorske županije i gradonačelnike Bjelovara i Čazme.

Općina Ivanska dobila 209 tisuća kuna za nastavak uređenja vrtića

Općina Ivanska prijavila je projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića Ivančica Ivanska kod Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Epidemiolozi zaključili: Županu Bajsu nije dopušteno prekinuti samoizolaciju uz negativni PCR test

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, kojemu je određena mjera samoizolacije, osjeća se potpuno zdravo i nema nikakvih simptoma koronavirusa. Također, sve poslovne aktivnosti redovito obavlja od kuće.

Odo ove nedjelje svi na tenis u Čazmu

Teniski tereni u Čazmi dio su sportskih terena u vlasništvu Grada Čazme. U obnovu je uloženo oko 80 tisuća kuna, a financirana je iz proračuna Grada Čazme i Sportske zajednice Grada Čazme.Teniski tereni u Čazmi obnovljeni su, uređeni i ponovno stavljeni u funkciju.

Otvoreno pismo kandidata za župana Ivana Beljana protukandidatima: “Ako slučajno vi ne želite doći...

U ovih nekoliko dana kampanje događaju se preokreti i čudne reakcije protukandidata.

Potpisan aneks ugovora kojim je smanjen iznos radova za izgradnju Opće bolnice Bjelovar –...

Najveći projekt u povijesti grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije, izgradnja nove zgrade Opće bolnice Bjelovar, ulazi u završnu fazu. I dok radovi na projektu idu prema kraju, ukupna cijena radova koja je u posljednjih godinu dana rasla zbog vantroškovničkih radova, sada se smanjuje. Naime, danas je potpisan aneks ugovora kojim je vrijednost projekta izgradnje nove zgrade Opće bolnice Bjelovar umanjena za 644.101 kunu, što znači da će biti ispod početne ugovorene cijene.

Novi podaci o zaraženima koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije

Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se svih propisanih nužnih epidemioloških mjera.

Počela izgradnja nogometnog stadiona u Bjelovaru

Počela izgradnja nogometnog stadiona u Bjelovaru