NAJNOVIJI ČLANCI

Ovogodišnju Zlatnu kunu za životno djelo dobio je Ivan Katavić, vlasnik trgovačkog lanca KTC

0
Hrvatske gospodarske komore u četvrtak navečer dodijelila je nagrade "Zlatna kuna".

Dječje gradsko vijeće Grada Bjelovara

0
Grad Bjelovar je jedan od gradova koji ima Dječje gradsko vijeće. Vijeće broji osamnaest članova a čine ga učenice i učenici od 4. do 7. razreda osnovnih škola s područja Grada Bjelovara.

Zatvoreno još jedno gradilište u Bjelovaru

0
Gradonačelnik Dario Hrebak zatvorio je još jedno gradilište u nizu gradilište koje zatvara ovih dana u Bjelovaru. Zatvorio je gradilište kod tzv. crvene zgrade preko puta Opće bolnice Bjelovar u Mihanovićevoj i Franjevačkoj ulici.

PARK TAMNOG NEBA „VRANI KAMEN“ POSTAO PRVI HRVATSKI MEĐUNARODNI PARK TAMNOG NEBA

0
U Hrvatskom novinarskom domu u Zagrebu jučer je održana konferencija za medije i prezentacija projekta Park tamnog neba „Vrani kamen“ u Daruvaru koji je postao prvi hrvatski Međunarodni park tamnog neba u zlatnoj kategoriji.

Đurđevac socijalno osviješten grad: oni najpotrebitiji će biti oslobođeni plaćanja odvoza otpada

0
U cilju što boljeg informiranja podsjećamo građane s područja grada Đurđevca da se od početka nove godine primjenjuje novi cjenik Komunalnih usluga za odvoz miješanog komunalnog otpada, a koji je odobrilo Gradsko vijeće.

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs primio polaznike 22. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“

0
Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima primio je polaznike 22. naraštaja Ratne škole „Ban Josip Jelačić“ na čelu s načelnikom Ratne škole brigadirom Mijom Kožićem, u sklopu njihovog studijskog putovanja

Sv. Ivan Žabno: Dogovorena izgradnja cestovne, vodovodne i fekalne infrastrukture na DC28 od Škrinjara...

0
Izgradnja cestovne, vodovodne i fekalne infrastrukture na području Općine Sveti Ivan Žabno na državnoj cesti D28 od Škrinjara do Markovca Križevačkog bila je tema današnjeg sastanka između načelnika općine Sveti Ivan Žabno Nenada Bošnjaka i njegovih suradnika sa generalnim direktorom Hrvatskih voda Zoranom Đurokovićem, saborskim zastupnikom Brankom Hrgom, županom Koprivničko-Križevačke županije Darkom Korenom i predstavnicima Hrvatskih cesta, Vodnih usluga iz Križevaca i predstavnika projektantske kuće.

Farkaševac: Za loše stanje županijskih prometnica kriv nedostatak sredstava

0
O stanju županijskih prometnica na području Općine Farkaševac razgovaralo se na satnku načelnika Dražena Draganića s predstavnicima zagrebačke županije i Županijske uprave za ceste.

Đurđevac nastavlja s uspješnim prijavama projekata: osigurana sredstva za projekt Smart city

0
Svega nekoliko minuta nakon ponoći, na raspisani natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost prijavljen je projekt pod nazivom Smart city.

Đurđevac postaje sveučilišni grad: Sveučilište Sjever planira pokretanje prediplomskog stručnog studija

0
Đurđevac će od iduće akademske godine postati sveučilišni grad.