NAJNOVIJI ČLANCI

U SUBOTU U BJELOVARU UTRKA „BJELOVAR FUN RUN“ I PIVSKI FESTIVAL “CRAFT DRAFT BJELOVAR”

Nakon uspješnog, prošlogodišnjeg, prvog izdanja Bjelovar Fun Run utrke, Grad Bjelovar će i ove godine, točnije u subotu 21. rujna u 18 sati postati mjesto okupljanja trkača iz cijele Hrvatske.

GRAD BJELOVAR DOBIO BEZUVJETNO MIŠLJENJE DRŽAVNE REVIZIJE

U skladu sa Zakonom o Državnom uredu za reviziju obavljena je financijska revizija Grada Bjelovara za 2018. godinu. Revizijom su obuhvaćeni svi financijski izvještaji i poslovanje. Utvrđene su činjenice koje su opisane u Nacrtu izvješća o obavljenoj reviziji, a nalaz je po svim osnovama pozitivan. Tako je nastavljen ovaj pozitivan trend Grada Bjelovara nakon 2013. i 2015. godine kada mu je Državna revizija također dala pozitivnu ocijenu.

Bjelovarsko-bilogorska županija nastavlja s financiranjem projekata umirovljeničkih udruga

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs i predsjednik Matice umirovljenika Bjelovarsko-bilogorske županije Željko Held, potpisali su Ugovor o dodjeli sredstava Bjelovarsko-bilogorske županije Matici umirovljenika BBŽ ostvaren putem ovogodišnjeg Javnog poziva za programe i projekte umirovljeničkih udruga.

Rezultati 4. kola 1. i 2. ŽNL NS BBŽ

4. kolo je proteklog vikenda odigrano u županijskim nogometnim ligama NS BBŽ.

4. HNL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica: Rezultati 4. kola

U 4. kolu 4. HNL BJ-KC-VT od klubova iz Bjelovarsko-bilogorske županije samo predavački Dinamo izvukao bod!

3. HNL SJEVER: Rezultati 4. kola

U 3. HNL SJEVER odigrano je 4. kolo. Mladost je u gostima pobijedila Graničar, dok je Bjelovar podijelio bodove sa Tehničarom

Cijene sa stočnog sajma u Bereku 16. rujna

U ponedjeljak 16. rujna održan je redovni stočni sajam u Bereku. Sajam je obilježila nešto veća ponuda prasadi, no cijene se u odnosu na prošli tjedan nisu mijenjale.

Tvrtka “Moslavina proizvodi” u subotu časti Čazmance pečenim volom

Tvrtka Moslavina proizvodi sve Čazmance i stanovnike prigradskih naselja časti pečenim volom. Kako je ispred tvrtke Moslavina proizvodi rekao Josip Vinceković čine to u znak zahvalnosti za strpljenje, razumijevanje i toleranciju zbog pojačanog prometovanja njihovih gospodarskih vozila kroz Grad Čazmu i prigradska naselja.

Oprez! Mošt vrije!

Sezona branja grožđa i spremanja mošta u vinske podrume na samom je vrhuncu pa preventivno upozoravamo građane na opasnosti koje prijete u vinskim podrumima za vrijeme vrenja mošta zbog mogućnosti trovanja ugljičnim dioksidom.

Nastavlja se najveći investicijski ciklus ulaganja u županijsko školstvo

Nakon što je završena energetska obnova 12 županijskih škola u koje je uloženo 40 milijuna kuna, Bjelovarsko-bilogorska županija kojoj je ulaganje u obrazovanje visoko na ljestvici prioriteta, nastavlja s daljnjim ulaganjima u energetske obnove svojih škola.