NAJNOVIJI ČLANCI

Gordan Jandroković zahvalio svim biračima koji su glasali za HDZ

0
HDZ sa svojim koalicijskim partnerom HSLS-om je u 2. izbornoj jedinici ostvario odličan rezultat. Prije izbora cilj je bio osvojiti 6 mandata, što je i ostvareno. Gordan Jandroković kao nositelj liste dobio je 17 370 preferencijalnih glasova. Zahvalio je svima koji su svoj glas dali HDZ-u, no i svima koji su izašli na izbore.

Hrebak zahvalio biračima na glasovima i poručio: “Jedinu stvar koju smo obećali u...

0
„U pobjedi se ne uzvisi u porazu se ne uznosi“ bile su riječi predsjednik HSLS-a Darija Hrebaka na početku konferencije za novinare koju je s vodstvom gradskog i županijskog HSLS-a održalo da bi zahvalio svim građanima koji su izašli na izbore i dali povjerenje koaliciji HDZ-a i HSLS-a i njemu kao pojedincu dali svoj preferencijalni glas.

Vikend u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji prošao bez novih slučajeva zaraze koronavirusom

0
Proteklog vikenda u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nije bilo novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Temeljita energetska obnova očekuje Područnu školu Dapci

0
Cilj Bjelovarsko-bilogorske županije obnova je svih županijskih matičnih i područnih škola. I dok su neke već energetski obnovljene, na drugima su radovi u tijeku, a jedna od onih škola koju radovi energetske obnove tek očekuju je Područna škola Dapci Osnovne škole Čazma.

Koalicija HDZ-a i HSLS-a apsulutni pobjednici u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, pobijedili u svim gradovima i...

0
Koalicija HDZ / HSLS je pobijedila u svih pet gradova i svim općinama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Koalicija HDZ/HSLS dobila najviše glasova u Bjelovaru

0
Birači u Bjelovaru najviše glasova na izborima dali su koaliciji HDZ/HSLS. Podsjetimo se, na izborima 2016. godine Bjelovar je više glasova dao koaliciji stranaka oko SDP-a i to 40,88%, no na ovim izborima SDP je u Bjelovaru doživio pravi potop i dobio čak više od 13% manje glasova, dok je HDZ dobio 4% više.

Čazmanci na parlamentarnim izborima po prvi put najviše glasova dali HDZ-u

0
I dok se rezultati za cijelu II. izbornu jedinicu još zbrajaju, poznati su rezultati parlamentarnih izbora u Čazmi. Izgleda da se trendovi u Čazmi mijenjaju jer su Čazmanci ovaj put najviše glasova dali HDZ-u i njegovom koalicijskom partneru HSLS-u 32,92%.

Hrvatska bira svoje zastupnike, otvorena birališta

0
U nedjelju u 7 sati u Hrvatskoj su otvorena biračka mjesta za izbor 10. saziva Hrvatskog sabora, u inozemstvu se glasuje drugi dan, a i tamo se biračka mjesta otvaraju u 7 sati po lokalnom vremenu.

Odgođena 46. Zapovijed pod lipom u Mikloušu

0
Ovogodišnja tradicionalna manifestacija Zapovijed pod lipom je odgođena. Iako je bilo najavljeno održavanje ove manifestacije tradicijskih običaja moslavačkog kraja u Mikloušu od 10. - 12. srpnja, organizatori, KUD Sloga, odlučili su da zbog situacije s koronavirusom koja je iz dana u dan sve gora odgode održavanje.

U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI BEZ NOVIH SLUČAJEVA ZARAZE KORONAVIRUSOM

0
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na području naše županije dvije su osobe pozitivne na COVID-19.