NAJNOVIJI ČLANCI

Super radio najslušaniji u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji – potvrdio Ipsos MEDIApuls

0
Prema istraživanju agencije Ipsos MEDIAplus o slušanosti radijskih postaja, Super radio je naslušanija radijska postaja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji.

Priča Čazmanke koja živi i radi u Milanu: Korona je svima promijenila život!

0
Italija je zemlja koja je prva u Europi osjetila najjači udar koronavirusa. Iz dana u dan u Italiji bitku s bolešću gube stotine ljudi, a epidemija ovih dana dostiže vrhunac. Kako je živjeti u Italiji nakon što je cijela zemlja stavljena u karantenu saznali smo od Čazmanke Vesne Hasan koja živi i radi u Milanu.

Biskup Vjekoslav Huzjak dao preporuke svećenicima za slavlja Cvjetnice, Velikog tjedna i Uskrsa

0
Ovogodišnji Veliki tjedan Isusove muke, smrti i uskrsnuća povezan je s posebnom žrtvom, jer zabrana okupljanja zbog opasnosti zaraze bolešću COVID-19 izazvane koronavirusom priječi da svete obrede slavimo u našim crkvama uz sudjelovanje Božjeg naroda.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novozaraženih koronavirusom

0
Nema novozaraženih koronavirusom u BBŽ, svih 11 uzoraka uzetih jučer u OB Bjelovar su negativni

Uručenje zaštitnih vizira i zaštitnih maski Općoj bolnici Bjelovar i Domu zdravlja BBŽ

0
Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs, ravnatelj Suvenira Arbor Alen Baščevan i dopredsjednik Zajednice tehničke kulture grada Bjelovara Željko Bukvić uručili su zaštitne vizire koje su izradili djelatnici županijske Ustanove za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Suvenir Arbor te članovi Zajednice tehničke kulture grada Bjelovara ravnateljici Doma zdravlja Bjelovarsko-bilogorske županije Ljubici Čaić i ravnatelju Opće bolnice Bjelovar dr. med. Aliju Allouchu.

DUGOM PROTIV KORONE: Čazmanski vrtićanci šalju poruku o zajedništvu i nadi u bolje sutra

0
Djeca, roditelji i odgajateljice Dječjeg vrtića Pčelica Čazma uključili su se u akciju Dugom protiv korone. Akcija potječe iz Njemačke, nastala je u vrijeme izbijanja pandemije koronavirusa.

Pedagoginja iz bjelovarske škole djeci priča priče na YouTubeu

0
Većina djece posljednjih je tjedana u svojim domovima, a kako online ne bi samo pratila nastavu, Zdenka Brebrić im je odlučila pokušati pomoći i upotpuniti dane pričama.

Vjekoslav Budanec: Sada dolazi na vidjelo sve što se godinama u poljoprivrednoj politici...

0
Zabrana rada tržnica dovela je u pitanje opstanak mnogih malih poljoprivrednih proizvođača. Zbog toga se sve glasnije čuju pozivi njihovih udruženja da se uz primjenu strožih pravila rada, tržnice ponovo otvore.

U 2019. godini zabilježen značajan porast kaznenih djela u Čazmi

0
2019. godina na području Policijske postaje Čazma pamtit će se po velikom povećanju broju kaznenih djela na području ove postaje, ali i na području Grada Čazme.

Đurđevac oslobađa građane, poduzetnike i obrtnike pogođene krizom plaćanja komunalne naknade

0
Zbog solidarnosti Grad Đurđevac donio je odluku da će se svim djelatnicima u sustavu grada smanjiti bruto masa plaće za 10 posto i ta sredstva će se preusmjeriti upravo onima koji su pogođeni situacijom s koronavirusom, a to su građani, obrtnici i poduzetnici.

Općina Rovišće oslobodila poduzetnike i obrtnike u teškoćama plaćanja zakupa poslovnih prostora u vlasništvu...

0
Općina Rovišće oslobodila poduzetnike i obrtnike u teškoćama plaćanja zakupa poslovnih prostora u vlasništvu Općine