NAJNOVIJI ČLANCI

Limači NK Čazma osvojili 4. mjesto na turniru Ivanić 2019.

U nedjelju 20. siječnja u Ivanić-Gradu u sportskoj dvorani Žeravinec održan je malonogometni turnir limača Ivanić 2019. Limači NK Čazma zauzeli su odlično 4. mjesto.

U petak 25.siječnja u bjelovarskom hotelu Central 2. Smotra fakulteta Udruge studenata BBŽ

25.siječnja u bjelovarskom hotelu Central od 10 do 14 sati održat će se 2. Smotra fakulteta Udruge studenata Bjelovarsko-bilogorske županije. Tim povodom bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs i predsjednik Udruge studenata Bjelovarsko-bilogorske županije Kristian Koščak na konferenciji za medije najavili su ovu manifestaciju.

Tko je dobio koliko glasova na Izborima za članove Vijeća MO Grada Bjelovara?

Donosimo rezultate Izbora za članove Vijeća mjesnih odbora Grada Bjelovara.

Župan Damir Bajs zadovoljan rezultatom izbora za vijeća MO Bjelovara, čestitao HSLS-u i HSS-u

Župan Damir Bajs zadovoljan rezultatom izbora za članove vijeća MO Bjelovara, čestitao HSLS-u i HSS-u, a kao gubitnike izbora istaknuo HDZ.

Odluka županije o svrstavanju po NUTS 2 regijama poslana u Zagreb. Župan Bajs: “Očekujem...

Odluka županije o svrstavanju po NUTS 2 regijama poslana u Zagreb.Župan Bajs kaže: "Očekujem da premijer temeljem svojih vjerodostojnosti i činjenice da je on nas pitao, prihvati naš prijedlog. Sve drugo bilo bi protivno njegovim riječima, pozivu i vjerodostojnosti!"

Cijene sa stočnog sajma u Bereku 21. siječnja 2019.

Danas je u Bereku održan redovni stočni sajam. Stoku su stočari koji su došli mogli prodati po sljedećim cijenama: Janjad : 20,00 -21,00 kn/kg Odojci :...

Policijsko izvješće od 18. – 21. siječnja

U petak, 18. siječnja, u Gornjem Daruvaru, u Ulici lipa, provaljeno je u jednu vikend kuću iz koje su nepoznati počinitelji ukrali dijelove rakijaškog kotla vrijednih 3000...

Ne propustite 15. međunarodni pčelarski sajam u Gudovcu

Bjelovarski sajam, Hrvatski pčelarski savez i Pčelarski savez Bjelovarsko-bilogorske županije organiziraju 15. po redu međunarodni pčelarski sajam koji će se održati 9. i 10. veljače 2019. na Sajamskom prostoru Gudovac.

Dogodilo se na današnji dan – 21. siječnja

Rođendani slavnih osoba na današnji dan uključuju Christiana Diora, komičara Benny Hilla, slavnog tenora Placida Dominga i legendarnog centra Houston Rocketsa Hakeema Olajuwona. Revolucija jede svoju djecu, kaže izreka, no obično se...

Rezultatima Izbora za članove vijeća MO Grada Bjelovara zadovoljni u HDZ-u

U GO HDZ-a Bjelovar zadovoljni su rezultatima Izbora za članove vijeća MO. Predsjednik GO HDZ-a Bjelovar Ante Topalović rekao je kako su na ove izbore izašli samostalno i prema neslužbenim rezultatima imat će više predsjednika MO nego što su ih imali do sada.