NAJNOVIJI ČLANCI

Grad Čazma priprema natječajnu dokumentaciju za sortirnicu otpada

Grad Čazma priprema natječajnu dokumentaciju za sortirnicu otpada, za natječaj koji raspisuje Ministarstvo zaštite okoliša i energetike.

Policija za danas najavila preventivno-represivne aktivnosti usmjerene prema biciklistima

Danas 23. svibnja 2019. u razdoblju od 20,00 do 22,00 sati na području PU bjelovarsko-bilogorske, provodit će se pojačane aktivnosti u cilju povećanja stanja sigurnosti cestovnog prometa usmjerenih na utvrđivanje prekršaja koji čine biciklisti.

Gradonačelnik Čazme Dinko Pirak najavio početak izgradnje nogostupa u Vagovini! Uskoro nogostup i od...

Što se tiče nogostupa u Vagovini dogovorili smo sa Hrvatskim cestama da ovih dana krećemo u izgradnju nogostupa kroz ovo prigradsko naselje. Taj nogostup će se spojiti s onim u Dragancu koji smo ranije izgradili - kazao je Pirak.

Priča Čazmanke Diane Živoder o iskustvu života i rada u Irskoj

Dijana Živoder iz Čazme svou čazmansku adresu promjenila je onom u Irskoj i podijelila sa nama svoja iskustva i dojmove života u toj zemljij.

PRVI RADNI SASTANAK POVJERENSTVA BBŽ I HŽ -a O VOZNOM REDU NA DIONICI PRUGE...

U prostorijama HŽ Putničkog prijevoza u Zagrebu jučer je održan prvi radni sastanak zajedničkog Povjerenstva Bjelovarsko-bilogorske županije i HŽ Putničkog prijevoza na temu voznog reda na novoizgrađenoj pruzi Sveti Ivan Žabno – Gradec.

Bjelovarski maturanti slave svoj dan

U majicama sa šaljivim porukama učenici završnih razreda srednjih škola preplavili su i ulice grada Bjelovara. Tako se 570 maturanata svih srednjih škola Grada Bjelovara okupilo i prošetalo uz pjesmu ulicama grada...

Učenici trećeg razreda Prve osnovne škole Bjelovar danas posjetili Bjelovarsko-bilogorsku županiju

Učenike i učiteljicu Ljiljanu Dominko u županijskoj Velikoj vijećnici primio je bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima. Tom prilikom župan je učenike upoznao sa samom Bjelovarsko-bilogorskom županijom, poslovima koji su u njenoj nadležnosti,a učenici su postavljali brojna pitanja. Između ostaloga, zanimalo ih je kako se postaje župan, što sve župan radi, koliko Županija ima zaposlenika, kako izgleda županov radni dan.

Čazmanski maturanti “pjenušavo” proslavljaju svoj dan

Danas je Dan maturanata kojeg veselo obilježavaju i maturanti Srednje škole Čazma. Povorku maturanata koja je bučno prošetala ulicama Čazme u središnjem gradskom parku pozdravio je gradonačelnik Dinko Pirak i čestitao im na uspješno završenom srednjoškolskom obrazovanju i poželio sreću u nastavku njihovog daljnjeg školovanja ili odlaska na posao.

Šetnja čazmanskom tržnicom

Iako vrijeme nije baš naklonjeno svima onima koji su zasadili vrtove i cvjetnjake, brojne kupce na čazmanskoj tržnici danas je kao i svakog utorka dočekala dobra ponuda cvjetnica i flanaca za vrtove.

Inicijativa ‘Uzmimo novac strankama’ danas prikuplja potpise u Čazmi

Građanska inicijativa "Uzmite novac strankama", još je 12. svibnja u ponoć počela prikupljati potpise za raspisivanje referenduma kojim će se tražiti izmjene Ustava na način da se zabranjuje financiranje političkih stranaka iz sredstava državnog proračuna, proračuna općina, gradova i županija, pa čak i mjesnih odbora, a potpisi za referendum prikupljat će se do 26. svibnja.