Kultura

Odgođena 46. Zapovijed pod lipom u Mikloušu

0
Ovogodišnja tradicionalna manifestacija Zapovijed pod lipom je odgođena. Iako je bilo najavljeno održavanje ove manifestacije tradicijskih običaja moslavačkog kraja u Mikloušu od 10. - 12. srpnja, organizatori, KUD Sloga, odlučili su da zbog situacije s koronavirusom koja je iz dana u dan sve gora odgode održavanje.

Razgovor s povodom

Priča Čazmanke koja živi i radi u Milanu: Korona je svima...

0
Italija je zemlja koja je prva u Europi osjetila najjači udar koronavirusa. Iz dana u dan u Italiji bitku s bolešću gube stotine ljudi, a epidemija ovih dana dostiže vrhunac. Kako je živjeti u Italiji nakon što je cijela zemlja stavljena u karantenu saznali smo od Čazmanke Vesne Hasan koja živi i radi u Milanu.

Provjerili smo kako funkcionira nastava na daljinu s nastavnicama Melitom Androlić...

0
Od 16. ožujka, zbog pandemije koronavirusa, sve osnovne i srednje škole u Hrvatskoj su zatvorene, a nastava se odvija na daljinu, što znači putem televizije, interneta i virtualnih učionica. Funkcionira li takav oblik nastave, javljaju li se problemi, kako su nastavu na daljinu prihvatili učenici provjerili smo prije nekoliko dana, a sada smo provjerili iskustva nastavnika u ovakvom obliku nastave.

Zdravlje

Recepti

Video

3,701ObožavateljiLajkaj
0SljedbeniciSlijedi

Crna kronika

- Advertisement -

Mali oglasi

Mali oglasi

0
Oglasi će biti emitirani u programu Super radija od pon-sub u 14:30, a na Super portalu će biti 7 dana.